Actualitate

Cristian Adomnitei nu mai are scapare. Magistratii i-au mai dat 30 de zile de control judiciar

Publicat: 13 aug. 2015
1

Presedintele in exercitiu al Consiliului Judetean Iasi ramane in continuare sub control judiciar pentru urmatoarele 30 de zile. Contestatia depusa de Cristian Adomnitei la Curtea de Apel Iasi a fost respinsa de magistrati, acestia mentinand decizia luata saptamana trecuta de Tribunalul Iasi. In plus, Adomnitei ramane si cu interdictia de a ocupa in continuare fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean Iasi, dupa cum au mai decis magistratii ieseni.

„În baza art. 425 Cod procedura penala, respinge, ca nefondata, contestatia formulata de inculpatul-contestator Adomnitei Cristian Mihai, trimis în judecata, prin rechizitoriul emis la data de 01.07.2015 de catre Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie – Serviciul Teritorial Iasi, în dosarul de urmarire penala nr. 39/P/2015, pentru comiterea infractiunilor de favorizarea faptuitorului si fals intelectual, împotriva încheierii de sedinta din data de 06.08.2015, pronuntata de judecatorul de camera preliminara din cadrul Tribunalului Iasi, în dosar nr. 4765/99/2015, încheiere pe care o mentine”, se arata in decizia magistratilor de la Curtea de Apel.

Recent, si celelalte trei persoane implicate in dosarul de coruptie de la Consiliul Judetean, Teodora Jinga si Carmen Irimescu, angajate ale CJ, respectiv Letitia Popa, administratorul Laser Co SRL, s-au ales cu 30 de zile control judiciar si interdictia de a intra in sediul autoritatii judetene.
Comentarii
  • Iepuras dragalas arogant si hotoman. Ti ai prins urechiusele obraznice intre copertile codului penal. Penal mic ce judecai tu pe toata lumea… ce amenintai tu jivina mica si perorai ca un filosof cu cat mai multe neologisme. Sictir vierme

Adauga un comentariu