Magazin

Cristi Enache si-a ascuns iubita timp de 11 ani! Vezi cine e!

Publicat: 21 nov. 2012
1

De vocea lui sunt indragostite mii de femei, insa numai una il asculta live in fiecare dimineata, de vreo 11 ani incoace. Spre dezamagirea multor doamne si domnisoare, Cristi Enache de la Directia 5 este luat, iar norocoasa se numeste Roxana Moga. Bruneta a recunoscut relatia cu solistul, potrivit click.ro!

Daca liderul trupei Directia 5, Marian Ionescu, are faima de Don Juan, iata ca ceilalti membri nu s-au molipsit de la naravul sau si sunt mai toti implicati in relatii serioase. Solistul bandului, Cristi Enache (36 de ani), este si el idolul femeilor, vocea si prezenta lui de „barbat bine” a facut multe victime.

Din pacate pentru reprezentantele sexului frumos, inima cantaretului este amanetata unei singure femei, de mai bine de 11 ani. Norocoasa se numeste Roxana Moga si lucreaza in domeniul sportului de trei ani, iar de un an este instructor international de kangoo jumps si tine ­cursuri la Body Art Wellness Club din Rin Grand Hotel. Frumoasa banateanca are 30 de ani si un corp de zeita, iar ochii ei albastri l-au dat gata pe Cristi de la prima intalnire.

Roxana Moga a recunoscut relatia cu artistul pentru Click!. „Aveam 19 ani atunci cand l-am cunoscut. Totul s-a intamplat prin intermediul unor prieteni comuni, dar atunci nu stiam ca el este Cristi Enache, solist Directia 5, pentru ca o perioada am fost plecata in strainatate cu parintii mei. Din ziua aceea am ramas impreuna, el m-a adus la Bucuresti si am locuit in aceeasi casa. A fost o perioada dificila pentru mine, fiindca aici nu stiam pe nimeni, nu eram obisnuita cu ritmul si atmosfera. In plus, sa stau departe de familie si de cunostinte a fost o proba grea, dar, cu ajutorul lui Cristi, am reusit sa ma adaptez. Am inceput sa lucrez la MTV, apoi ca reporter pe sport pentru ca sunt o microbista, iar in ultimii ani m-am focusat pe sport de intretinere”, a povestit Roxana, potrivit click.ro.

Desi cantaretul a cerut-o de cateva ori de sotie, ea a refuzat dintr-un singur motiv: „Nu cred in acel act! Suntem de atatia ani impreuna si ne e foarte bine asa. Am discutat, m-a cerut, dar nu am hotarat nimic. Vara aceasta am implinit 11 ani de relatie. Nu va ganditi ca a fost cu flori, pentru ca nu le suport, dar nici cu obiecte pretioase, pentru ca nu sunt o materialista. Eu pun pret pe chestii de suflet!”.

De-a lungul acestor ani, Roxana s-a confruntat si cu multe neplaceri, dat fiind faptul ca iubitul ei este mai tot timpul plecat in concerte si reprezinta o „prada” pentru multe femei. Totusi, frumoasa antrenoare a stiut cum sa lupte: „Impreuna am trecut prin multe, dar asta ne-a unit”.
Adauga un comentariu