National

Crin Antonescu rupe tacerea. Vezi ce spune despre Dosarul Retrocedarilor

Publicat: 27 ian. 2015
1

Crin Antonescu, fostul presedinte al PNL, a declarat ca nu are nicio legatura cu dosarul retrocedarilor, in care sunt investigati Viorel Hrebenciuc, Tudor Chiariu etc.

Fost lider liberal a mai spus ca, in afara politicienilor, cu care e coleg de Parlament, nu-i cunoaste pe cei mentionati in acest dosar.

Citeste si STENOGRAME in DOSARUL RETROCEDARILOR: Chiuariu era numit „Chioru” sau „Tudorica”,

„Ma si mir, nu am inteles in ce context se pomeneste numele meu. Sigur ca orice om care vorbeste cu un alt om poate sa pomeneasca orice nume, despre un om care traieste, care nu mai traieste, poate sa vorbeasca despre mantuitorul Iisus Hristos, despre Obama. Tot ce va spun e ca nu am nicio legatura cu cazul in sine.

In afara persoanelor cu care sunt coleg de Parlament, nu am habar, nu cunosc, nu am auzit de niciunul din acesti oameni din acest dosar. Daca tot se publica aceste stenograme, ar trebui putin mai clar, pentru ca am sentimentul ca se arunca niste fragmente. Eu de acesti oameni nici nu am auzit. Cu domnul Hrebenciuc nu am avut intalniri decat la Parlament sau la sediul partidelor si au vizat doar discutii politice”, a declarat Crin Antonescu.

Citeste si Ioan Oltean (PDL): Am recomandat-o cu buna credinta pe Crinuta Dumitrean pentru ANRP

Numele lui Crin Antonescu apare in stenogramele din dosarul Retrocedarilor, cand un personaj afirma ca la o sedinta va fi prezent si liderul liberal.

Mai precis, numele fostului lider PNL este pomenit de unul dintre cei care aranjau retrocedarile. Crin Antonescu este descris de acesta, alaturi de Viorel Hrebenciuc, ca fiind un om important.
Comentarii
  • „astia este niste prosti”, tu ai taiat iarba la caini, iar cainii iti mancau din papuci cand dormeai, mai dormi ca e mai liniste in tara fara tine!

Adauga un comentariu