National

Crin Antonescu, lovitura pe ultima suta de metri pentru Klaus Iohannis

Publicat: 13 nov. 2014
1

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, la RFI, ca, in opinia sa, aceasta campanie prezidentiala a fost cea mai slaba de pana acum, mentionand ca in urma confruntarii dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis „nu s-a spus si nu s-a intamplat nimic esential”.

El a fost intrebat cum vede cele doua dezbateri televizate cu Victor Ponta si Klaus Iohannis si care dintre cei doi este optiunea sa.

Citeste si Crin Antonescu reafirma ca nu-l sprijina pe Iohannis in campania electorala

„Nu voi vorbi acum in termenii unei campanii electorale, pentru ca nu am facut-o in toata aceasta perioada si nu o voi face nici acum. Tot ce pot insa sa constat cu mare tristete este ca aceasta campanie electorala, din acest an, pentru prezidentiale, a fost dupa parerea mea de departe cea mai slaba, a avut nivelul cel mai scazut. Inclusiv in cele doua intalniri intre finalisti nu s-a spus si nu s-a intamplat nimic esential si dupa parerea mea acesta este inca un semn de boala, de boala profunda a spatiului politic romanesc”, a raspuns Antonescu.

Fostul lider al PNL a fost intrebat pe cine va alege dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta.

Citeste si Emil Constantinescu – mesaj de multumire si de sprijin pentru Victor Ponta

„Pentru destui oameni, printre care ma numar, nu e o duminica vesela. Nu vreau sa spun mai mult pentru ca asa cum aminteam, nu am intervenit in aceasta campanie, spre mirarea unora, spre iritarea altora. Voi explica poate dupa ce se incheie de ce am tacut si pentru ca mai sunt 2-3 zile pana atunci nu voi incalca aceasta decizie acum”, a mai spus Antonescu.

El a evitat sa spuna daca se va duce la vot duminica, insa a mentionat ca a pledat pentru exercitarea acestui drept.

Citeste si Fenechiu i-a bagat un cutit in spate lui Iohannis. Gest incredibil facut de fostul baron PNL in

„Am pledat de 25 de ani pentru folosirea acestui drept esential in democratie, un drept pentru care in Romania s-a si murit. Cel putin la turul intai asta am si spus, principalul motiv care m-a dus la urne a fost respectul pentru acest drept si solidaritatea pentru toti cetatenii Romaniei care il au la indemana”, a afirmat fostul lider PNL.
Comentarii
Adauga un comentariu