National

Crin Antonescu, dupa ce premierul l-a asemanat cu Traian Basescu: Ponta a indeplinit foarte cuminte sarcinile trasate de presedinte

Publicat: 18 dec. 2013
1

Liderul PNL Crin Antonescu a sugerat, miercuri, in cadrul emisiunii „Sub semnul intrebarii” de pe B1 TV ca este deranjat de faptul ca presedintele a promulgat bugetul de stat, odata cu compromisul facut de premier referitor la acciza pe carburanti.

Acesta a comentat si afirmatia facuta de premierul Ponta, care a declarat ca „in ultima perioada, Antonescu e tot un fel de Traian Basescu”.

„Eu am o proasta parere despre activitatea si roadele politice ale activitatii lui Basescu. Dar daca ma uit cat de cuminte a indeplinit domnul Ponta sarcinile trasate de Basescu, as putea sa ma simt usor flatat. De exemplu, problema cu accizele”, a spus Antonescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca in ultima perioada liderul PNL Crin Antonescu este „tot un fel de Basescu”, in sensul ca este conflictual si se cearta si cu aliatii si cu adversarii, implicandu-se in razboaie care nu tin de un candidat la prezidentiale.

Acesta a mai precizat ca nu il sperie anunturile privind tatonarile PSD-ului fata de UDMR pentru o eventuala cooptare la guvernare, pentru ca de 3 luni numai astfel de lucruri aude.

„Nu s-a pus nicio secunda in discutie ruperea USL. S-au discutat cateva lucruri despre principiile functionarii unui guvern de coalitie. Nu ma preocupa aceste chestiuni, de 3 luni suntem anuntati in fiecare seara ca PSD are la dispozitie o alta majoritate parlamentara. Adica, si daca te sperii prima data, dupa aceea te obisnuiesti”, a spus Antonescu.
Comentarii
  • „Jaf din banii publici la CFR Calatori: O singura licitatie la 152 de contracte!

    Mai mult ca sigur, Valentin Dorobantu stie ca nu va putea spolia la nesfarsit bugetul CFR Calatori.
    Iata insa ca procurorii anticoruptie sunt pe cale sa confirme ca managerul de la CFR Calatori a reusit un adevarat record absolut, greu de egalat pana si de ceilalti colegi din „caracatita Fenechiu”, ca George Micu sau Cristian Ghibu. Iar ancheta privind acordarea contractelor de catre Valentin Dorobantu este de-abia la inceput, astfel ca performanta poate fi chiar mult mai mare.
    Furnizorii, reparatorii, salubrizatorii , etc. s-au imbogatit in urma achizitiilor efectuate de CFR Calatori in anul 2013 „in totalitate legale” fara sa faca mai nimic, iar platile catre acestia se fac preferential , functie de „parandarat”
    Mai mult, stam si ne intrebam pentru ce mai exista si Reparatii Locomotive Brasov(SCRL BRASOV) gaura neagra a CFR Calatori ?

Adauga un comentariu