National

Crin Antonescu ataca minoritatile in plenul Parlamentului. Discurs ingrijorator al politicianului!

Publicat: 27 apr. 2012
1
Crin Antonescu, liderul PNL, a tinut un discurs ingrijorator astazi in plenul Parlamentului, facand referire la faptul ca maghiarii au prea multe drepturi la noi in Romania, si ca, pana acum, clasa politica a fost foarte ingaduitoare cu ei. Attila Korodi, ministrul Mediului, a spus dupa acest discurs ca seamana foarte mult cu unul tinut in anii ’30, de un politician care a schimbat lumea complet (referindu-se la Adolf Hitler).
Iata declaratiile lui Crin Antonescu: 
Este jenant sa ne tineti lectii de internationalism luminat si patriotism vinovat de la inceputul anilor 90, prefacandu-va ca nu intelegeti ca nu punem in discutie drepturile minoritatilor.
– Originea adevarata a puterii este la cetatean, nu la telefon cu Basescu. Intelegeti ca asta e sursa legitima a puterii. Trebuie sa plecati pentru ca executati ordine. Aveti bunatatea ca la plecare sa ne spuneti ale cui ordine le executati in afara acelui om care vi le da de la inceputul lumii.
– Partidele si liderii lor se nasc greu, dar nu pe banii publici. Nu-i folositi pentru a salva un ciuruc de partid cum este PDL. Asta noi liberalii nu acceptam si asta nu va ingaduim sa faceti prin votul nostru.
– Ma tem, domnul prim-ministru, nu de dv. personal, ci de capacitatea sistemului de a produce la infinit ungureni pentru ca ei, ungurenii, nu sunt o noua generatie in politica, generatia premiantilor din Comitetul Central al UTC, al premiantilor pusi la SIE. Generatia nu e o serie de masinute cu un cip in plus.
– Pe cine reprezentati? Nici macar pe cine a mai ramas din adunatura pedelista. Atunci de ce nu plecati singur? Mergeti si jucati-va de-a generatia noua, de-a lasa intelectualii sa vina la mine, de-a miscarea, dar nu pe banii publici, nu pe limba romana, nu pe resursele Romaniei.
– Un cuvant pentru reprezentantii minoritatilor nationale. Romania a fost si este neinchipuit de generoasa cand a dat dreptul de a fi reprezentata fiecare minoritate in Parlament, chiar si 200 de voturi. Azi natiunea are nevoie de ajutorul dumneavoastra, limba romana are nevoie de dv. Nu aveti dreptul sa va ascundeti astazi si sa decideti soarta a 20 de milioane de romani. Daca va ascundeti astazi, nu va va mai cauta nimeni.

Declaratiile lui Antonescu vin dupa ce si Victor Ponta a condamnta UDMR-ul ca santajeaza actuala Putere.  
Comentarii
  • SI NU AU DREPTATE? BA DA AU FOARTE MARE DREPTATE IN PRIVINTA UDMR…AICI SA FIE CLAR NU AR TREBUI SA AVEM NIMIC CU MAGHIARII CARE TRAIESC IN ROMANIA BA CHIAR SE INTELEG F BINE CU ROMANII ,DAR ACESTI NEMERNICI DIN UDMR AU FOST SUNT SI POATE VOR FI CAPUSELE POLITICII ROMANESTI TOT TIMPUL AU FOST LA PUTERE DE LA REVOLUTIE AU FOST BA CU PDSR BA CU CDR BA CU PSD BA CU PDL DECI TOT TIMPUL AU FOST LA PUTERE SI SIAU CERUT DREPTURILE …ROMANI CA SA NU MAI FACA PRAGUL DE CINCI LA SUTA SI SA INTRE DIN NOU IN PAR;LAMENT UDMR,NOI TREBUIE SA IESIM IN NR F M,ARE LA VOT NU SA STAM IN CASE DOAR ASA VOM STOPA UDMR SA MAI INTRE IN PARLAMENT IESIND F MULTI ROMANI LA VOT

  • Referitor la minoritati, mai ales la cele maghiare, politicienii romani ar trebui sa ia exemplu in ceea ce priveste disciplina si interesele.
    Si un alt lucru care nu trebuie uitat: sunt sustinuti de Vatican,pt. ca sunt catolici.

Adauga un comentariu