National

Crima ODIOASA: Impins de OBSESIE, a intrat peste ea in casa si a OMORAT-o

Publicat: 02 mart. 2015
1
O tanara din Medias a fost ucisa in propria casa de un barbat care a facut o adevarata obsesie pentru ea. Criminalul era un vecin care a hartuit-o de mai multe ori. Suparat ca a fost respins, barbatul a injunghiat-o de mai multe ori, apoi a incercat sa-si puna capat zilelor. Simona terminase munca la o cofetarie din cartier si se intorsese acasa. A intrat in locuinta, insa n-a mai apucat sa inchida usa pentru ca vecinul ei a intrat peste ea. Cea mai buna prietena a Simonei a auzit la telefon ultimele sale strigate. „A sunat telefonul si am auzit-o ca urla, tipa, „stai in loc”, ma omoara, ma bate, fa ceva, striga cat putea de tare si s-a auzit o trantitura, i-a scapat telefonul, nu stiu”, a povestit prietena ei. 
„O moarte violenta, prezenta mai multe plagi la nivelul mebrelor superioare, in zona sternala produse cu un obiect ascutit. Sunt mai multe de legatura cauzata directa cu moartea”, a declarat Ioan Botoc, procurorul de caz. Barbatul este un vecin al victimei, cunoscut cu probleme psihice, care facuse o fixatie pentru Simona. O urmarea in permanenta si nu o data ii spusese ca vor muri impreuna. „O astepta la serviciu cand iesea ea la 7, statea afara ca ploua, ca ningea, tot acolo o astepta. Am asteptat-o de multe ori cu un prieten, a dormit de multe ori la mine de frica ca nu mai voia sa stea in casa. Ii spunea ca o sa moara impreuna, ca o iubeste, e sufletul lui”, a mai povestit prietena tinerei. Criminalul a fost transportat la spitalul de urgenta din Sibiu, viata lui nu este pusa in pericol. Dupa ce se va insanatosi, il asteapta ani grei de inchisoare.Comentarii
  • Timp de 25 de ani acesti tineri au facut religia in scoala. La ce foloseste daca tinerii fac crime?Nu s-a vazut nici o inbunatatire a moralitatii tineretului fiindca au facut religia in scoala.De cand fac religie in scoli,se bat si mai mult intre ei, se omoara intre ei si tinerii l-au transformat pe Dumnezeu in ceva ce nu exista. Doar profii lor de religie sa fie trecuti pe statul de plata si atat.

Adauga un comentariu