Magazin

Crima infioratoare. O femeie si cei patru copii ai sai au fost macelariti de o ruda

Publicat: 27 oct. 2013
1

O femeie in jur de 30 de ani si cei patru copii ai sai – dintre care cel mai mare avea noua ani, iar cel mai mic 18 luni – au fost ucisi prin injunghiere intr-un apartament din cartierul Brooklyn din New York de catre un barbat, care, se pare, le este ruda.

Initial au fost raportate trei victime si trei raniti, transportati in stare grava la spital. Potrivit Daily News, citat de Agerpres, medicii nu au putut sa salveze vietile a doua dintre persoanele ranite. Starea celui de-al treilea ranit nu este specificata.

Politia a primit un apel de urgenta in jurul orei locale 23.00 privind un incident intr-o casa din Brooklyn. La fata locului, fortele de ordine au descoperit trei cadavre, cu rani grave de cutit, si trei persoane ranite tot cu un cutit.

Presupusul ucigas a fost deja retinut si, conform primelor informatii, este ruda cu una dintre victime. El a fost descoperit de politie in apartamentul unde s-a produs crima si, in prezent, este interogat.

Un inalt oficial al politiei newyorkeze a declarat ca este vorba de un „act de violenta domestica” si ar putea avea legatura cu copiii femeii ucise.
Adauga un comentariu