National

CRIMA care a ingrozit ROMANIA!

Publicat: 09 apr. 2016
1
Un caz terifiant a avut loc sambata dupa-amiaza intr-o localitate din judetul Buzau. Total lipsit de ratiune, un barbat si-a omorat fiul de 8 ani.
Copilul venise in vizita impreuna cu mama sa pentru ca parintii erau despartiti. Fara sa-si asume fapta infricosatoare autorul a fugit, de la fata locului. Cand l-au gasit anchetatorii, isi pusese capat zilelor.
Crima a avut loc in comuna C. A. Rosetti, din judetul Buzau. Vecinii spun ca parintii copilului de 8 ani erau in de divort, iar baiatul locuia cu mama lui, la oras. Venisera insa sambata pentru ca cel mic sa-si vada tatal. La un moment dat, barbatul, in varsta de 36 de ani, i-a spus copilului ca vrea sa-l duca la magazin ca sa-i cumpere dulciuri. N-au mai ajuns. Trupul copilului a fost gasit fara suflare la marginea satului. Se pare ca barbatul l-a injunghiat de mai multe ori pe cel mic.
„De ce n-au intervenit autoritatile mai devreme?”, se intreaba localnicii, care spun omul era cunoscut ca scandalagiu. Ar incercat sa-si mai ia viata de doua ori iar in sat i se spunea “spanzuratul”. Ar fi fost internat la Psihiatrie, insa ulterior l-a scos pe semnatura, spunand ca nu se poate intampla nimic .
Criminalistii l-au cautat apoi pe barbat. L-au gasit dupa cateva ore intr-o alta localitate, insa fara suflare. Toti cunoscutii sunt socati de aceasta nenorocire. Mama micutului a fost pur si simplu ingenucheata de aceasta stire.
Femeia venise impreuna cu avocata sa, pentru a discuta cu sotul posibilitatea unui partaj. Cand barbatul a inteles ce voia sa ii propuna, a luat copilul cu el, sub pretextul ca vrea sa ii cumpere bomboane. L-a dus pe un camp si l-a ucis violent, cu un cutit.Adauga un comentariu