Eveniment-Social

Craciunia Palas Iasi a dat startul Sarbatorilor de Iarna – FOTO

Publicat: 02 dec. 2014
In prima zi din luna decembrie, Atriumul Palas Mall a fost neincapator pentru miile de persoane care au venit sa asiste la aprinderea luminilor de Craciun. Taramul de poveste din Craciunia a fost admirat de ieseni si de numerosi curiosi din judete precum Vaslui, Bacau, Neamt, Suceava, Botosani, dar si din Republica Moldova. Sarbatorile de iarna au debutat la Palas cu multe surprize: decoratiuni de poveste, sute de mii de luminite in intregul ansamblu urbanistic, dansul spiridusilor, parada lui Mos Craciun si super concert Directia 5. In luna cadourilor, ansamblul Palas este un spatiu de poveste, in care luminitele, zanele, spiridusii si Mos Craciun sunt personajele principale.

Vezi si Pe 1 Decembrie luminile sunt aprinse de Craciun in Ansamblul Palas Iasi

Decorul spectaculos surprinde inca de la intrarea in Palas Mall, acolo unde troneaza o zana, cu o inaltime de sase metri. In Atrium, clientii se bucura de frumusetea unui brad impunator, inalt de 20 de metri, impodobit cu zeci de funde aurii. In jurul sau, copiii vor gasi diverse scenete, precum un castel in miniatura, zane si jiltul Mosului. Tot aici, princhindeii pot admira casuta lui Mos Craciun. Inalta de patru metri, aceasta adaposteste atelierul unde spridusii pregatesc cadourile.

Sute de mii de beculete de Craciun stralucesc in intregul ansamblu Palas. Plimbarile prin parc sunt deosebit de placute datorita arcadelor luminoase de pe aleile principale, dar si zecilor de arbusti si stalpilor imbracati in beculete. Tot aici, clientii pot admira o cutie cadou 3D de dimensiuni impresionante.
Si cladirile de birouri sunt decorate de sarbatoare, cu arcade sclipitoare la intrari si brazi impodobiti la receptii. Singurul patinoar din oras ii invita pe ieseni la miscare pe gheata. Palas Ice este deschis de luni pana vineri, in intervalul orar 12.00 – 22.00, iar sambata si duminica, intre orele 09.00 – 23.30. Ansamblul Palas ii asteapta pe ieseni in Craciunia sa petreaca o iarna de poveste!Adauga un comentariu