National

Cozmin Gusa face declaratii antisemite pe tema Rosia Montana

Publicat: 12 sept. 2013
1

Cozmin Gusa spune despre contractul dintre statul roman si cei de la RMGC ca este unul „colportat mereu pentru un joc bursier in care atat evreii americani care sunt azi proprietari, cat si oameni din Romania importanti, prin interpusi, au speculat bursa de la Toronto si multe alte jocuri”.

„Acesta este un contract dezastruos pentru statul roman care insa nu a fost finalizat, dar care a fost colportat mereu pentru un joc bursier in care atat evreii americani care sunt azi propietari, cat si oameni din Romania importanti, prin interpusi, au speculat bursa de la Toronto si multe alte jocuri, inclusiv jocuri de extra-finantare care au fost facute cu complicitatea guvernarilor de toate culorile.

Daca titularii erau reprezentantii unor companii prestigioase, mai presus de orice banuiala, unor multinationale care respecta eticheta, am fi putut discuta cu totul altfel. Noi avem insa actionari dovedit a fi speculanti, altii dovedit ca au reusit sa prabuseasca piata financiar-bancara din Statele Unite”, a spus Gusa.
Comentarii
  • Nu imi place acest Gusa, dar in acest caz nu vad deloc antisemitismul. Ce p.izda mamei lor de evrei, nu popti sa zitci nimic nici chiar atunci cand e foarte clar ca ei sunt in spatele tuturor excrocheriilor? Pai aici e vorba de cel mai bogat evreu din Elvetia, Steinmetz, care e actionarul principal si alt jidan putred de bogat, la fel de excroc SOROS, care se bat de pe pozitii diferite pe felia numita – Rosia Montana. Ar trebui trasi in cursa si arsi cu cianura! AMANDOI

Adauga un comentariu