Magazin

Costin Marculescu, umilit de fosta sotie: E homosexual. Are vibrator acasa

Publicat: 21 nov. 2014
1

Nu au trecut nici 3 luni de cand s-au casatorit, iar acum o sa divorteze. Ela si Costin Marculescu s-au certat ca la usa cortului, in direct la emisiunea lui Catalin Maruta.

In urma cu mai bine de o luna si jumatate Costin Marculescu si pe atunci sotia lui, Ella, au fost invitati la emisiunea lui Catalin Maruta, unde au vrut sa arate cat de mult se iubesc. S-au sarutat pasional, si-au facut declaratii de dragoste, sperand sa convinga pe toata lumea de dragostea lor sincera.

In realitate, lucrurile au stat cu totul altfel. Cei doi nu s-au inteles, se pare, niciodata, iar un motiv ar fi acela ca Ella nu l-a luat din dragoste pe Marculescu, dupa cum ea a marturisit la emisiunea lui Maruta.

„Nu l-am iubit niciodata pe Marculescu. L-am luat din mila, ca m-a rugat Meri Stefanescu. Imi spunea ca plange si ca se sinucide”, a declarat Ella, la PRO TV.

Ela vrea acum sa divorteze de Marculescu si spune ca are deja pe altcineva in viata ei.

„A spus ca mi-a gasit un job la Miami. El vrea sa fie impresarul meu acolo. A vrut sa semnam un contract, ca el sa castige 70% din salariul meu. Si acolo vrea sa fie un intretinut. O sa devina ultimul ratat din luna asta. Suntem in divort. Pe 28 o sa se rezolve totul. Stiu ca nu vrea sa divorteze, dar eu vreau. Eu de pe 4 octombrie am pe altcineva in viata mea. Pentru tine, Marculescu, nu am niciun dram de respect. Esti un retard. Nu stii sa faci bani decat din emisiuni”, a spus Ela, potrivit cancan.ro.

Sotia lui Marculescu a facut o afirmatie foarte grava: „Marculescu e homosexual. Are vibrator acasa si m-a rugat sa il ajut sa si-l bage in anus. Este gay„.
Adauga un comentariu