Magazin

Costea senior a „atacat-o” pe Daniela Crudu. Nu a putut sa suporte tot SCANDALUL televizat

Publicat: 19 sept. 2014
1
Dupa trei ani de relatie cu Mihai Costea, Daniela Crudu avea, aparent, o relatie buna cu viitorii ei socrii.
Dupa ce presa a inceput sa scrie despre ispravile amoroase ale lui Mihai Costea, iar Daniela Crudu a recunoscut ca s-a despartit de acesta pentru ca a fost inselata, tatal fotbalistului a avut o aparitie la televiziune prin care a consolat-o pe vedeta. „Nu pierzi mare lucru”, i-a transmis tatal lui Nila Crudutei, lasand sa para ca este in totalitate de partea ei.
Lucrurile nu sunt insa intotdeauna asa cum par. Conform unor apropiati ai Danielei, nu cu mult timp dupa ce a incheiat interviul, Costea senior a sunat-o pe Cruduta pentru a-i reprosa ca i-a facut fiul de ras. Barbatul a vorbit furmos cu fosta lui posibila nora, insa i-a spus ca n-o va putea ierta niciodata ca i-a facut baiatul de ras pe la televizor.

Citeste si:Andra mai avea un pic si LESINA pe scena. Vedeta are PROBLEME de sanatate

Cu alte cuvinte, Daniela ar fi putut sa rezolve problemele cu Nila intre patru ochi, fara sa stie toata tara despre problemele lor, cu atat mai mult cu cat astfel de scandaluri nu dau bine pentru viata sportiva a acestuia.
Interesant este ca parintii lui Costea i-au recunoscut Danielei ca stiau de multa vreme ca fiul lor are o relatie la Valcea cu Alina, insa au preferat sa pastreze tacerea.
Mihai Costea este foarte legat de casa parinteasca, mai ales de mama sa cu care are o relatie mai mult decat speciala. Cu toate astea, fotbalistul este extrem de orgolios si nu accepta ca cineva sa se bage in viata lui personala, chiar daca e vorba despre parintii lui. Adauga un comentariu