Magazin

Cosmarul oricarui parinte a devenit REALITATE pentru Brad si Angelina

Publicat: 10 dec. 2014
1
Au sase copii impreuna si, mai ales de la cei mari, au primit o veste care nu le-a picat deloc bine. Ce le-au spus ei de curand.
Potrivit Angelinei Jolie, citata de de cei de la DailyMail, copiii ei i-au spus deja ca isi doresc tatuaje. Actrita si, mai ales sotul ei, Brad Pitt, au ramas cu gura cascata cand au auzit asta.

Citeste si: Dezvaluiri SOC facute de un model de la noi despre iubitul puscarias. „Are relatii cu un coleg de celula”

Cu toate ca ei insisi au corpurile pline de tatuaje, cei doi au crezut ca nu aud bine cand micutii si-au manifestat dorinta de a avea, la randul lor, desene permanente pe piele cand vor creste: „M-au intrebat de tatuaje si sunt intr-o mare dilema. Cum sa-i refuz cand eu insami am atatea pe corp? Mai ales pentru Brad a fost dificil, cu atat mai mult cand a venit vorba de fete”, a povestit Angelina la Radio Times.

Citeste si: Oana Roman vrea o MINUNE in viata sa!

„Cred ca tatii devin mai sensibili atunci cand fetele lor isi manifesta dorinta de a avea tatuaje. Mai ales Brad, care crede ca fetele lui nu pot face nicio greseala. E un mielusel cand vine vorba de ele”, a mai spus Angelina, care a specificat ca nu si-ar dori ca micutii ei sa ii calce pe urme si sa isi doreasca o cariera in film.
„As vrea sa fie rebeli si sa se faca medici chirurgi. Sper ca atunci cand vor creste si vor cunoaste lumea mai bine, isi vor dori sa fie scriitori, activisti, politicieni. Sunt toti foarte diferiti si au personalitati puternice, deci nu cred ca vor vrea sa faca ce fac mama si tata”, a incheiat Angelina.
Sursa: perfecte.ro Adauga un comentariu