Magazin

Corpul neinsufletit al autorului masacrului din Newtown a fost predat tatalui sau

Publicat: 02 ian. 2013
1

Corpul neinsufletit al lui Adam Lanza, tanarul in varsta de 20 de ani care si-a ucis mama, 20 de copii si sase adulti intr-o scoala primara din Newtown (Connecticut, nord-est) dupa care s-a sinucis, la 14 decembrie, a fost predat tatalui sau, potrivit Mediafax.

Peter Lanza, un expert fiscal care lucreaza pentru compania General Electric, „a recuperat cadavrul lui Adam Lanza si o ceremonie privata s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii”, a declarat marti un purtator de cuvant al familiei, fara a oferi detalii despre natura ceremoniei.

„Familia vrea ca oamenii sa ii respecte viata privata”, a adaugat aceasta persoana.

Inainte de a fi predat tatalui, corpul neinsufletit al lui Adam Lanza s-a aflat la dispozitia medicilor legisti si a anchetatorilor.

Adam Lanza s-a sinucis la scoala din Sandy Hook in asteptarea politiei, dupa ce a ucis metodic 20 de copii cu varste cuprinse intre sase si sapte ani si sase femei din randul personalului institutiei de invatamant. Tanarul si-a ucis in prealabil mama, Nancy, la domiciliul acesteia.

Nancy Lanza, care s-a despartit de sotul sau si locuia singura impreuna cu fiul ei Adam, a fost inmormantata in cadrul unei ceremonii private in New Hampshire (nord-est).

Acest atac din Newtown, in care ucigasul a folosit o pusca de asalt, a provocat un imens val de emotie in tara si a reaprins dezbaterea privind reglementarea controlului armelor de foc.
 
Adauga un comentariu