Local

Copiii au liber la joaca in spatiul amenajat de Palas la Spitalul de pediatrie „Sfanta Maria” – FOTO

Publicat: 13 sept. 2011

Palas a predat cheile spatiului de joaca pe care l-a amenajat la parterul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Sfânta Maria” din Iasi catre conducerea unitatii medicale. Lucrarile de amenajare si de utilare au fost finalizate acum aproape o luna, însa predarea s-a facut dupa obtinerea tuturor avizelor necesare functionarii.

Locul de joaca va fi administrat de managementul spitalului, care se va implica în organizarea de evenimente si activitati pentru copii, în colaborare cu ONG-uri si asociatii de profil. Spatiul a fost dotat cu televizor si DVD pentru îndragitele desene animate, sistem audio si sonorizare, mobilier în forme si culori vesele, tobogan, masa de desenat si jucarii.

Spatiul pentru micii pacienti a fost creat datorita sustinerii a peste 11.000 de fani care s-au implicat în campania „I Like e o joaca de copii”, derulata de PALAS pe Facebook, în aceasta primavara. În numele fiecarui fan, Palas a donat câte 1 leu. Deoarece costurile au depasit totalul adunat prin voturi, PALAS a suplimentat considerabil suma si a investit aproximativ 25.000 de euro în amenajarea, mobilarea si decorarea zonei de distractie, dar si în construirea unui vestiar si a doua grupuri sanitare complet utilate.

Palas multumeste pentru sprijinul acordat conducerii Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Sfanta Maria” Iasi, Consiliului Judetean Iasi si colaboratorilor sai: Armon, Techna, Rodotex.ro, Tricorp si Build Corp.

De-a lungul timpului, ansamblul urbanistic PALAS – special conceput pentru schimbarea în bine a orasului – s-a implicat în viata comunitatii si a amenajat pentru copii un loc de joaca în Copou si a donat banci pentru parcurile din Iasi.

Tags:Adauga un comentariu