Local

Controale ANSVSA in perioada premergatoare sarbatorii de 1 Mai

Publicat: 28 apr. 2015
1

În aceasta perioada, pâna pe data de 30 aprilie, inspectorii Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) controleaza modul în care operatorii economici respecta normele si cerintele de igiena referitoare la depozitarea, manipularea si expunerea alimentelor pentru comercializare, pentru a preveni aparitia unor toxiinfectii alimentare.

Controalele vizeaza unitatile de alimentatie publica, de tip restaurant, fast-food, laborator, cofetarie/patiserie, pensiune turistica, magazine alimentare din zonele de interes turistic, unitati de alimentatie publica cu caracter sezonier pentru sezonul estival (din parcuri, stranduri, alte locuri de recreere etc.), în care se prepara, servesc si se comercializeaza alimente.

Reprezentantii ANSVSA amintesc consumatorilor ca pot sesiza orice nereguli din domeniul sigurantei alimentelor la adresa de e-mail: [email protected] sau la numarul de telefon 0800 826 787, care functioneaza în regim de permanenta si este apelabil gratuit, din orice retea de telefonie.
 




Adauga un comentariu