Sport

Contre pe tema finantarii CSMS din banii Consiliului Judetean

Publicat: 17 apr. 2013
1

Consilierii judeteni nu doresc ca toti banii alocati prin Fundatia Sportului Iesean (FSI) de catre autoritatea judeteana sa ajunga la clubul de fotbal CSMS Iasi. Alesii judeteni ai Partidului Poporului- Dan Diaconescu (PP-DD) au anuntat ca in cursul saptamanii viitoare vor depune un proiect prin care vor cere ca fondurile sa fie distribuite si catre alte sectii sportive din intreg judetul. Consiliul Judetean a alocat catre Fundatie suma de 1,5 milioane de lei. Din acesti bani, cea mai mare parte va fi directionata catre Clubul Sportiv Municipal Studentesc Iasi, echipa aflata in prima liga de fotbal a tarii. Numai ca alesii PP-DD sustin ca nu este normal ca fondurile sa ajunga in curtea unui club de fotbal care nu are performante, in timp ce sportivii ieseni angrenati in alte competitii nu sunt sustinuti financiar pentru performanta. „Vom depune un proiect la Consiliul Judetean legat de sportul iesean. Consiliul Judetean Iasi este partener in cadrul Fundatiei Sportului Iesean, unde aloca o suma enorma de bani. Consider ca este normal ca banii sa ajunga la toate sectiile si nu doar la echipa de fotbal. In intreg judetul Iasi exista foarte multe sectii unde sunt persoane ce depun o pasiune enorma pentru ceea ce fac si care nu beneficiaza de sprijin financiar. Nu putem da bani numai pentru o echipa a carei unica performanta anuala este evitarea retrogradarii”, si-a motivat decizia Alin Aivanoaie, liderul grupului de consilieri judeteni ai Partidului Poporului- Dan Diaconescu Iasi.
Comentarii
  • bravo aivanoaie ca n-ai facut-o de oaie,asa e dandiaconescule,in iasi nu iexista decit fotbal,si ala de rahat,fiindca marele fost jucator de renume dorohoian si fostul mare arbitru de da in gropi,adica nichita(ce mingiie pisica)a inventat jmecherie cu fundatia sportului iesean ca sa poata pompa bani in muhaielele din fotbal,bani proveniti din taxele si impozitele ce jecmanesc oamenii din acest oras si judet sarac si oropsit, fara macar sa-i intrebe daca vor circ pa piine,si asa nichipercea a ingropat alte sporturi precum handbalul,baschetul,rugby,atletism,box,judo etc ce se zbat sa supravietuiasca pina l-o goni cineva pa nichipercea afara din primarie;dar pe de alta parte asa va trebuie prostoboilor ca l-ati ales cu 60%,asa ca mincati fotbal pa piine cocosatilor.

  • bravo tovarasi – luati-ne tot , Palatul acoperit de nu-l mai vede nimeni , zone istorice demolate , handbal , volei ,baschet distrus ,stadioane daramate pentru a face loc …afacerilor imobiliare si acum sa terminam si cu fotbalul , pentru a darama in tihna stadionul ..deoarece pe cineva incurca locul …apropo cand deviati Bahluiul , ca incurca circulatia !

Adauga un comentariu