National

Contre intre Clotilde Armand si Alina Gorghiu: „Eram eu primar si castigam 4 ani de guvernare a Bucurestiului daca PNL era un pic mai responsabil”

Publicat: 17 oct. 2016
1

Presedintele PNL Alina Gorghiu a avut o polemica aprinsa cu Clotilde Armand cand a intervenit in direct in cadrul unei emisiuni TV pentru a discuta platforma lansata de Dacian Ciolos. Reprezentanta USR i-a reprosat faptul ca din cauza actiunilor PNL nu a ajuns primar la Sectorul 1 si i-a cerut sa nu mai vorbeasca in numele USR.

„E o platforma la care ne asteptam. E o platforma necesara, una fireasca, care din fericire sau din nefericire pentru altii, arata ca Romania se imparte intr-un fel in doua paradigme. Una care sustine acest set de principii pe care le sustine si Dacian Ciolos, si aici vorbim de PNL, de USR, de primul ministrul si echipa domniei sale. Si o alta parte de Romanie care nu mai tarzim de el veneau cu solicitari de genul sa suspendam Constitutia si sa nu mai votam cereri DNA” a spus Alina Gorghiu despre platforma lansata luni de Ciolos.

„In momentul in care a lansat ideea platformei a si spus ca se adreseaza PNL si USR pentru a face acest set de principii sa devina unui viabil si sa fie aplicat intr-o realitatea imediat dupa 11 decembrie” a adaugat presedintele PNL.

„Doamna Gorghiu, daca imi permiteti, PNL era aliat cu PSD pana acum 2 luni si jumatate, eu v-as ruga foarte mult sa nu vorbiti in numele USR, ati facut acest lucru pe Facebook, ati facut si mai inainte, eu va rog foarte mult, vorbiti de PNL nu de USR” a raspuns imediat Clotilde Armand.

„Nu trebuie sa se panicheze nimeni, nu vorbesc in numele USR, ma bucur ca ati strans semnaturile pentru competitia electorala” a afirmat Alina Gorghiu.

„Aceste semnaturi, PNL putea foarte bine in toti acesti ani sa evita sa ne ceara, sa ne puna acest obstacol urias la democratie. Noi a ramast un partid antisistem si suntem realisti in sensul ca nu vom avea acum 50% din Parlament. Acum 2 luni si jumatate, eram eu primar si castigam 4 ani de guvernare a Bucurestiului daca PNL era un pic mai responsabil. Suntem niste oameni realisti, il sustinem pe domnul Ciolos si dorim sa evitam 4 ani de dezastru a Romaniei” a precizat reprezentanta USR.

„Exact asta voiam sa spun, sa stim ca interesul de a evolua bine politic Romania il avem si noi si vedem ca si doamna Armand. Sunt absolut convinsa ca numitorul care se numeste sustinerea domnului Ciolos poate functiona si chiar daca nu avem multe in comun, obiectivul ca o clasa politica responsabila sa implementeze un program de guvernare sustenabil este comun” a replicat Gorghiu.

„Spuneti ca imi pare rau ca nu ati castigat alegerile si nu ati permis, nu ati fost cu renumararea voturilor” a cerut Clotilde Armand.

„Intre dumneavoastra si domnul Tudorache, v-as prefera de un milion de ori. Oamenii politici trebuie sa treaca peste momentele din trecut ca sa poata contrui impreuna un viitor. Daca va incalzeste cu ceva, sau daca va ajuta cu ceva, sa stiti ca nu am interzis niciunui coleg de al meu sa sustina cu o semnatura participarea intr-o competitie democrata a USR” a declarat Gorghiu.

„Eu cred ca ar fi fost ilegal sa interziceti asa ceva. Orice cetatean trebuie sa fie un om democrat si sa permita mai multor partide sa aiba candidati. Eu personal am spus ca am semnat si pentru PSD si pentru PNL si pentru toate partidele” a replicat Armand

„Eu nu am nicio polemica cu doamna Armand. E un razboi pe care il poarta personal si ii urez mult succes” a incheiat Alina Gorghiu.
Adauga un comentariu