Eveniment-Social

Constantin Serban, posibil inspector general adjunct

Publicat: 31 ian. 2009
1

Numele consilierului judetean PD-L Constantin Serban este vehiculat pentru ocuparea postului de inspector general adjunct in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi. Serban este secretarul general al PD-L Iasi, cat si membru al comisiei pentru invatamant din cadrul Consiliului Judetean Iasi, dar si inspector metodist in cadrul ISJ.

Acesta considera ca experienta de peste 30 de ani in educatie ca invatator il poate recomanda pentru ocuparea acestui post si ca, la nivelul conducerii PD-L, se va decide cel mai bun specialist pentru a doua functie ca importanta la nivelul conducerii invatamantului preuniversitar iesean. „Cei care vorbesc la modul pozitiv la adresa mea, cu privire la aceasta numire, ma onoreaza si voi accepta o candidatura pentru postul de inspector general adjunct in cadrul inspectoratului. Am avut si am contact cu colegii profesori, atat ca invatator, ca inspector metodist, dar si ca membru in comisia de invatamant a Consiliului Judetean Iasi. Longevitatea mea in invatamant, de peste 30 de ani, ma poate recomanda pentru acest post si nu as refuza. Ramane sa fie facute nominalizari din partea Partidului Democrat Liberal si se va decide, deoarece se doreste sa fie desemnati oameni competenti pentru Inspectoratul Scolar„, a declarat Serban. In urma negocierilor dintre PSD si PD-L, partide care formeaza actuala coalitie guvernamentala, privind institutiile deconcentrate, ISJ a revenit Partidului Social Democrat.
Comentarii
 • Tin safelicit pe d-nul Serban daca va ocupa aceasta functie. Va fi omul potrivit la locul potrivit.
  Ii doresc multa putere si multa rabdare la ISJ.

 • Tin sa felicit pe d-nul Serban daca va ocupa aceasta functie. Va fi omul potrivit la locul potrivit.
  Ii doresc multa putere si multa rabdare la ISJ.

 • „se doreste sa fie desemnati oameni competenti pentru Inspectoratul Scolar”, a declarat Serban = Exact, deci nu inteleg de ce ai fi la ISJ

 • Nu ti-ar fi rusine ,,lautar” de doi lei !!!! Ma desteptule de ce nu profesezi cu experienta ta si te ascunzii in spatele partidului. Cand ma gandesc ca tu, celalalt Serban (director la CAS) STATEATI ASCUNSI IN `89 si copii tineri au murit pentru niste nenorociti ca voi mie sila. Ca pe vremuri tovarasi !!! Ne recomanda partidul. Cat ciubc ai adunat in campania electorala, ca doar nu ti-a dat partidul bani pentru campanie . Rusine d-l ,,Propus”. Mai bine castigi ca lautar cu bancnota pe frunte, ca doar iti este cunoscuta postura .

 • un invatator la conducerea isj? cred ca s-a …… pdl .sunt atitia oameni de valoare si voi v-ati gindit la un invatator? aveam mai multe asteptari de la acest partid. speram sa-si revizueasca ideile.

 • Mai retard intelectual, nu exista decat in mintea ta bolnava aceasta „functie”, inspector-metodist. Faptul ca peanu` te-a facut metodist (toti ne intrebam in ce!!), nu-ti da dreptul sa batjocoresti o institutie cu oameni de mare valoare, asa cum este invatamantul iesean. Pe vremea comunistilor, cei cu 4 clase conduceau tara, acum pe vremea capitalismului de ..cartier, aceeasi marie, adica indivizi obscuri, obraznici, non- valori sociale ,se catara dupa acelasi principii securisto-comuniste in functii..Cat despre cei care „te roaga sa le devii… sef!” numai de bine, spalati pe creier ca si tine Serbouane. Sicti cu tot neamul vostru de neaveniti

 • da ce moca de taranoi ai bre ca numai de insp. gen adj esti bun Hai lasati-o mai moale cu oameni din astia Unde mai pui ca este si invatator adica cu studii un pic mai mult decat liceul.

 • Fugi Serbane si te culca Nu esti bun de nimic! Lasa-o pe d-na Romaniuc care stie ce vrea . Faci Iasiul de rusine! Esti o nulitate pe langa d_na Romaniuc.

 • Fratilor, ” mama tampitilor este mereu gravida…” .E groasa rau de tot! Oligofrenii astia ne „propun” toti handicapatii mintali si profesionali prin deconcentrate. Sa fie clar, cu acest obscur si incompetent individ se va face reforma in educatie…Adica, reforma la ceea ce stiu ei mai bine, hotii si spagi adunate pentru Carlan care, sa-si cumpere in continuare „onoruri” la Bucuresti. „Pleaca ai nostri, vin ai nostri, voi ramaneti tot ca…voi! „.Adica, pleaca echipa ticaloasa a lui Gavrila, dar nu in totalitate, elemente pupindosiste de marca (carieristii de doi lei) ca Andreescu, Tanasa, Avasalcii ..vor ramane si sa vedeti ce echipa de spalati pe creier va veni.Nitica rabdare, toti au minte cat Serban!

 • Constantin Serban ,omul potrivit la locul potrivit.Un coleg de nota 10 ,cu experienta ,cu tact pedagogic,un profesionist.Ii dorim succes in fruntea ISJ iasi.UN OM PENTRU OAMENI .

 • toate multumirile aduse de catre mine admnistratorul scolii sam mironeasa si asestept de la doamna romaniuc detasarea dumneavoastra in interes de srviciu la fotoliu de general adjunct isj iasi

 • am depus la autentificat toate actele controlate de dumneavoastra la doamna general,si astept raspuns si la continuitatea scolii sam mironeasa clasa a ix-a

Adauga un comentariu