Actualitate

Constantin Adascalitei s-a razgandit. Nu mai demisioneaza

Publicat: 01 feb. 2016
1

Deputatul Constantin Adascalitei a decis astazi sa renunte la demisia inregistrata pe 15 decembrie 2015 in Camera Deputatilor, act depus dupa ce a acuzat Agentia Nationala de Integritate (ANI) de abuz. Deputatul PSD si-a retras demisia chiar in ziua in care aceasta devenea efectiva, respectiv astazi, 1 februarie 2016. Adascalitei a decis anul trecut sa demisioneze din functie, acuzand ANI ca l-a sanctionat de doua ori pentru aceeasi fapta.

Vezi si Un deputat iesean si-a dat demisia din Parlament 
Comentarii
  • Aha acum imi este clar ! In decembrie 2015 a fost sanctionat deja de 2 ori pentru aceeasi fapta iar in februarie 2016 nici odata !!! Este justificat sa-si retraga demisia. Parerea mea.

    • BAI CIVICUL CUCULETULUI analfabeta e ma ta boule,ce jignesti omul daca nu stii nimic despre el bou de neam prost.aaaaaaaaaaa,si vezi cand citesti comentariul sa nu te uiti la fiul vacii si taurului la poarta noua

  • e un dosar de kkt facut de horia georgescu care acum e in puscarie pentru luare de mita. 80% din dosarele ANI au fost facute pentru a trage pe linie moarta politicienii incomozi. De ce treneaza aceste dosare cate 3,4 ani in instanta?este clar ca sunt interese

  • bravo,MACAR DU-TI MANDATUL LA CAPAT,OAMENII TE-AU VOTAT,OAMENII VOR DECIDE DACA E BINE SA MAI AI LOC ACOLO SAU NU.DEOCAMDATA VORBA TA,FACI PARTE DIN CATEGORIA:MARI OAMENI,MARI CARACTERE:)

  • Bv, felicitări! Nu mor caii cand vor câinii! Duceți.va mandatul la bun sfarsit si la mai multe mandate inainte, Iasiul are nevoie de oameni ca dumneavoastra care sunt cu adevarat alaturi de cetățeni si lupta pentru bunăstarea lor!

  • Dulce ca mierea e ciolanul de parlamentar! Ce cuvant, ce onoare… astea-s vorbe pentru prostimea care-i voteaza pentru un kil de faina. Rusine nu exista pentru astia. Dasvidania!

Adauga un comentariu