Actualitate

Constantin Adascalitei, lasat fara mandatul de deputat

Publicat: 28 sept. 2015
1
Astazi, 28 septembrie, Agentia Nationala de Integritate (ANI) a solicitat Camerei Deputatilor sa constate incetarea de drept a mandatului deputatului PSD Constantin Adascalitei. Potrivit secretarului Camerei, Marcel Ciolacu, Biroul permanent va intocmi o hotarare prin care se va constata vacantarea locului de deputat al lui Adascalitei, iar plenul va lua act de aceasta.
„Raportul de evaluare privind constatarea starii de incompatibilitate cu privire la Constantin Adascalitei, fost consilier judetean — vicepresedinte al Consiliului Judetean (CJ) Iasi, in prezent deputat, a ramas definitiv si irevocabil la data de 23 martie 2015 ca urmare a pronuntarii deciziei de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ). Va solicitam sa constatati incetarea de drept a mandatului de deputat al domnului Adascalitei Constantin, in conformitate cu Statutul deputatilor si senatorilor”, se arata in adresa transmisa de ANI Biroului permanent al Camerei Deputatilor.Comentarii
  • ASTA E CEA MAI DESTEPTA ,ACEST PARVENIT NU MERITA ACEST MANDAT IN PARLAMENTUL ROMAN. POATE SE ANGAZEAZA DIN NOU LA FOSTUL LOC DE MUNCA CUG,CA SA VADA SI EL CUM SE TRAIESTE CIND NU SE IAU SALARIILE CU LUNILE,CU ANII CHIAR.PE VREMEA LUI COMUNISTII AI DADEA IN FIECARE LUNA SALARIU,DAR OARE IL MERITA?

  • ACEST MIRLETE ADASCALITEI MERITA UN LOC PE COPOU LINGA FENECHIU PT CA A FURAT PE IESENI A SMENUIT LICITATII A FURAT CLADIRI A FURAT TERENURI A FURAT SPATII COMERCIALE.ANALFABETULE SO F,U,T, PE MATA AIA Z,D,R,E,A,N,T,A ,ESTI O P,A,N,A,R,A,M,A, DE LA PROBOTA MIE RUSINE CIND AUD DE TINE ESTI UN RIS.

Adauga un comentariu