Eveniment-Social

Consilierului local PNL Marius Pintilie demisioneaza din Consiliul Local

Publicat: 11 mai 2015
1

Decizia consilierului local PNL Marius Pintilie de ieri, de a demisiona din functie, dupa scandalul cu ApaVital, a starnit un val de nemultumiri printre liderii de organizatie. Membrii Biroului Executiv PNL Pascani in frunte cu liderul de partid, Petrica Dascalu, au precizat faptul ca nu s-a purtat nicio discutie in acest sens in sanul organizatiei.

“Am ramas surprins cand am aflat ca doreste sa demisioneze. Ma uitam la colegii mei de partid si ei consilieri locali si nu stiam ce se intampla. Nu a discutat cu nimeni despre aceasta demisie. Nu mi se pare frumos. Si un consilier de la tara daca isi da demisia isi anunta colegii si presedintele de partid. Asa este frumos si colegial, daca iti respecti partidul”, a declarat consilierul local PNL, Neculai Enea – vicepresedinte PNL Pascani. Presedintele organizatiei locale a fost si el la fel de surprins. Nici acesta nu a stiut de aceasta decizie. „Nu am avut nicio discutie. M-a sunat si pe mine cineva de la presa si mi-a spus de demisia dumnealui. Va dati seama ca nu este frumos ce a facut. Nu asa se procedeaza, iti dai o demisie fara sa anunti intai colegii de partid care te-au pus pe liste. Probabil o sa plece la alt partid. Are alte planuri…”, a declarat Petrica Dascalu, presedinte PNL Pascani. Urmatorii pe lista de consilier sunt: Sorin Nacuta – director adjunct la RAGCL Pascani, Eugen Chiriac – sef adjunct la SC CLP ECO – Salubritate, Liliana Centea – director Colegiul CF Unirea Pascani si Doina Costin.

M. Pintilie: „Nu renunt”

Liberalul Marius Pintilie a precizat faptul ca nu va renunta la demisie desi dupa decizia luata a primit apeluri telefonice in acest sens. Cat despre supararea colegilor sai, Marius Pintilie a fost mai transant precizand faptul ca si el poate a fost suparat pe cei de la conducere si nu a interesat pe nimeni. „Nu renunt la decizia de a demisiona chiar daca am primit telefoane in acest sens. Nu stiu ce sa le spun oamenilor pe strada atunci cand ma intreaba despre problema apei la Pascani. Ma simt inutil ca si consilier local. Poate o sa vina altcineva in locul meu care o sa fie mai bun ca mine. Cat despre partid, nu renunt la PNL si imi place sa cred ca acest partid poate fi schimbat. Nu au de ce sa fie suparati colegii mei pe mine. A fost decizia mea. Cand sa le-o comunic daca in sedintele de la PNL se discuta doar despre cotizatie si mici probleme de organizare. Daca domnul presedinte crede ca trebuie sa fiu dat afara din partid ca am incalcat vreo regula, e treaba dumnealui. Eu cred in PNL si in membrii sai”, a conchis Marius Pintilie.
Adauga un comentariu