Eveniment-Social

Consilierii judeteni revin la treaba. O noua sedinta ordinara a CJ Iasi

Publicat: 24 aug. 2015
1

Plenul Consiliului Judetean Iasi se va reuni maine intr-o noua sedinta ordinara a institutiei. Aceasta este prima sedinta a consilierilor judeteni dupa vacanta de vara. Pe ordinea de zi vor figura peste 20 de proiecte de hotarare, printre care unele rectificari legate de drumurile judetene, modificarea componentei unor consilii de administratie de la unitatile subordonate Consiliului Judetean, dar si unele aspecte ce tin de unitatile gestionate de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Iasi.

Consilierii judeteni vor mai analiza si un set de plangeri depuse de Victor Chirila, consilier ALDE. Acesta s-a aratat nemultumit de faptul ca toate hotararile luate la ultima sedinta de luna trecuta au fost ilegale si ar trebui anulate. Chirila a aratat ca institutia nu are un presedinte care sa suplineasca absenta lui Cristian Adomnitei, cel care a primit interzis de la magistrati sa-si ocupe functia, si astfel deciziile luate sunt ilegale. Numai ca actuala conducere a CJ Iasi a aratat ca toate deciziile au fost luate in legalitate, hotarand sa respinga plangerea consilierului judetean.

„Consilierii judeteni vor discuta un proiect de hotarâre privind aprobarea creditelor de angajament pe anii 2015 si 2016, în bugetul fondurilor externe nerambursabile, pentru Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sfanta Maria Iasi, reprezentând valoarea totala eligibila nerambursabila a unui proiect legat de imbunatatirea serviciilor acordate în domeniul hematologiei si oncologiei pediatrice în România, prin achizitia de bunuri, servicii si lucrari de specialitate. Totodata, plenul va discuta si un proiect de hotarâre privind stabilirea cuantumului cheltuielilor de catering în vederea asigurarii hranei pentru elevii Colegiului Tehnic Ion Holban Iasi. Pe ordinea de zi se va mai afla si un proiect de hotarâre privind stabilirea cuantumului cheltuielilor de catering în vederea asigurarii hranei pentru elevii Scolii Gimnaziale Speciale Constantin Paunescu Iasi”, au mentionat reprezentantii Consiliului Judetean Iasi.
Adauga un comentariu