Magazin

Confesiune sfasietoare a Monicai Gabor, dupa moarte mamei ei

Publicat: 23 aug. 2013
1

La aflarea cumplitei vesti, cele doua fete celebre ale Veronicai Bulai, Monica si Ramona Gabor, se aflau departe de tara, in Los Angeles, respectiv in Dubai. Trezita din somn, de un telefon primit la ora 3 dimineata in America, Moni a ramas socata. Initial, a vrut sa creada ca e doar o coincidenta de nume. Ulterior insa, temerile i s-au adeverit.

Toate cele trei fiice ale sale, Alina si deja celebrele Monica si Ramona Gabor, sunt, de cand au aflat cumplita veste, in stare de soc. Initial, toate au refuzat sa creada ca este vorba despre mama lor. Au sunat disperate la cunostinte, agatandu- se practic de speranta ca este un zvon fals.

Cand totul s-a confirmat insa, fetele au ramas impietrite de durere. „Saraca mama, a murit rugandu-se pentru noi… Mergea regulat la manastiri, in tara, sa dea acatiste pentru fetele ei… Sa fim sanatoase si fericite… Sunt devastata, adio, mami!”, a fost mesajul sfasietor transmis tocmai din America, de Monica, uneia dintre putinele ei prietene cu care a luat legatura, potrivit libertatea.ro. Ca o presimtire parca, Moni isi chemase mama la Bucuresti inainte ca ea sa se intoarca in SUA. Cele doua s-au vazut, fara a sti insa ca era pentru ultima oara! La randu-i, Ramona a apucat sa-si vada mama tot in urma cu ceva vreme, cand a petrecut cateva zile cu ea in Dubai. Veronica Bulai obisnuia sa mearga la manastiri si sa se roage pentru fetele sale, mai ales ca doua dintre acestea erau plecate din tara.
Adauga un comentariu