Actualitate

Conferinta de dezvoltare antreprenoriala

Publicat: 16 apr. 2000
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:11746;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Net Conference Center va fi pentru doua zile gazda Conferintei de Dezvoltare Antreprenoriala, prezentarile debutand de ieri. Aceasta conferinta reuneste reprezentanti ai companiilor din Moldova si principalii finantatori care deruleaza programe de dezvoltare economica in regiune. Potrivit organizatorilor, „prin aceasta intalnire se doreste crearea unui cadru de interactiune printr-o serie de prezentari si workshop-uri. Acestea se vor referi la principalele programe de finantare pentru companii si modalitatile in care acestea se pot implica”. Pe parcursul derularii discutiilor va fi prezentat si modul de formare si implicare a tinerilor antreprenori prin intermediul unor programe specializate.
Printre participanti se numara reprezentanti ai Delegatiei Comisiei Europene, SIF Moldova, CEC, Banca Romaneasca, Fondul Romano-American pentru Investitii, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii „Al.I.Cuza”, CAPA Credite Iasi, Asociatia Patronala IND CONSULT, UGIR 1903, Camera de Comert si Industrie, Fundatia Romano-Elvetiana de Entrepreneurship, Agentia de Dezvoltare Regionala, precum si reprezentanti ai publicatiilor economice.
In programul zilei de ieri, dupa o prezentare a AIESEC Iasi, au mai figurat prezentari de institutii financiare – CEC si Banca Romaneasca, alaturi de prezentarea programului pentru dezvoltare economica a Moldovei, ce va fi derulat de Delegatia Comisiei Europene in Romania, in incheiere desfasurandu-se o discutie pe tema programelor de creditare – finantare ale institutiilor financiare prezente la intalnire.
Mihai ANDREI
Adauga un comentariu