National

Conducerea PNL respinge candidatura lui Augustin Zegrean la Parlament

Publicat: 13 sept. 2016
Augustin Zegrean
Augustin Zegrean consideră că Guvernul riscă să încalce Constituția
Conducerea PNL a decis in aceasta dupa-amiaza sa respinga candidatura lui Augustin Zegrean la Parlament, dupa ce fostul presedinte al CCR si-a depus cerere de candidatura la PNL Bistrita. Decizia a fost una politica si a fost luata in consens de liderii liberali. Conducerea PNL a decis, in aceasta dupa-amiaza , ca fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean nu se va afla pe listele liberalilor la alegerile parlamentare, au declarat surse politice, citate de agepres.ro.
Potrivit surselor citate, in comisia de unificare s-a discutat despre posibilitatea ca Zegrean sa fie pe listele PNL, dar s-a considerat ca acesta nu are cum sa candideze din partea partidului din moment ce nu este membru.  Presedintele interimar al PNL Bistrita-Nasaud, Robert Sighiartau, a declarat sambata trecuta, ca Augustin Zegrean a trimis o scrisoare in care isi manifesta intentia de a candida in aceasta iarna pentru o functie de senator din partea organizatiei bistritene, dar ca nu a semnat si o adeziune la partid. 
Tot la sfarsitul saptamanii trecute, copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, la Deva, ca nu poate decide in ceea ce priveste candidatura la Senat a fostului presedinte al Curtii Constitutionale, deoarece acest atribut il detine filiala PNL Bistrita-Nasaud, insa a apreciat ca ”orice om cu expertiza este binevenit in partid”.Adauga un comentariu