Local

Condamnat ca a incercat sa-si violeze mama dupa ce s-a drogat

Publicat: 26 apr. 2016
1

Ieri, judecatorii de la Curtea de Apel Iasi au decis sa-l condamne in mod definitiv pe Andrei Radu Parfeni, de 19 ani, la executarea unei pedepse de patru ani, sase luni si 156 zile de inchisoare pentru comiterea infractiunii de tentativa de viol. Acesta a fost retinut de procurori pe data de 3 noiembrie 2015 si dus in fata instantei de judecata a doua zi pentru a fi arestat preventiv. In prezent, se afla in spatele gratiilor.

„La data de 01.11.2015, inculpatul P. R. A., dupa ce a inhalat prenadez, a incercat, prin violenta, sa intretina relatii sexuale cu mama sa, P. E., insa nu a reusit deoarece victima a ripostat si a reusit sa fuga. Se retine ca la data respectiva, victima în vârsta de 38 de ani, s-a deplasat la locuinta fiilor sai, inculpatul si fratele acestuia, în vârsta de 17 ani, pentru a le face mâncare si curatenie”, au precizat procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi. Dupa ce le-a terminat de facut mancarea, femeia s-a asezat in pat sa se odihneasca. Pentru Andrei Parfeni a parut un moment prielnic pentru a trece la actiune. Era drogat.

„Persoana vatamata a intrat într-o camera, pentru a se odihni; inculpatul, aflat sub influenta drogurilor, a încercat sa întretina cu aceasta un raport sexual, prin constrângere, persoana vatamata opunând rezistenta. Tipetele acesteia au fost auzite de fiul cel mic al persoanei vatamate, care a intrat in camera, surprinzandu-l pe fratele sau. Victima a reusit sa-l zgarie pe inculpat cu unghiile in zona gatului si astfel sa scape din prinsoarea acestuia si sa fuga in curte. A doua zi, persoana vatamata a anuntat organele de politie. Inculpatul a fost retinut, de organele de politie, Parchetul de pe lânga Judecatoria Iasi înaintând la instanta de judecata propunerea de arestare preventiva a inculpatului”, au completat procurorii. La audieri, tanarul a recunoscut savarsirea faptei, insa a pus totul pe seama faptului ca era drogat. Decizia de ieri este definitiva.
Adauga un comentariu