Local

Condamnare definitiva! Pedeapsa de infarct pentru cel mai cretin regizor de filme pentru adulti din Iasi!

Publicat: 29 sept. 2016
1

@ Desi pedeapsa a fost de doar sase ani de inchisoare, cu sporul acordat de instanta de judecata, s-a ajuns la 14 ani si 10 luni de inchisoare @ Individul a fost trimis in spatele gratiilor dupa un material de presa in BUNA ZIUA IASI

Magistratii de la Curtea de Apel Iasi au decis in urma cu doua zile condamnarea lui Mircea Malageac, de 48 ani, la executarea unei pedepse de 14 ani si 10 luni de inchisoare. S-a ajuns la aceasta pedeapsa dupa ce i-a fost adaugat un spor de pedeapsa de 8 ani si 10 luni de inchisoare. Practic, pedeapsa initiala a fost de sase ani de inchisoare. Povestea lui Malageac a aparut in prima faza in paginile ziarului BUNA ZIUA IASI, dupa care, la scurt timp, a fost ridicat de oamenii legii. Intre timp, acesta a incercat sa scape de orice pedeapsa. N-a vrut sa recunoasca deloc cele intamplate, sustinand ca totul este o inventie.

Dupa ce a divortat de sotie, Mircea Malageac a intrat intr-o lume despre care nu stia prea multe, insa a aflat repede totul. A vazut ca poate insela foarte simplu copile care provin din familii sarace si dezorganizate si sub promisiunea oferirii de bani sau a protectiei de care ele aveau nevoie, a reusit sa le convinga sa intretina relatii sexuale cu el. Unora a reusit sa le insufle sentimentul ca este indragostit de ele si ca trebuie sa-i indeplineasca cele mai bizare fantezii sexuale in numele dragostei…

In momentul in care lucrurile nu ieseau asa cum voia el, barbatul le batea si le obliga sa execute ordinele. Telul lui era acela de a inregistra video partidele de sex, multe realizate cu impotrivirea victimelor. La finalul saptamanii trecute, au avut loc mai multe perchezitii pentru descoperirea unor probe care sa-l incrimineze pe Mircea Malageac. Procurorii sustin ca individul ar fi inceput sa racoleze si sa inregistreze fetele in urma trei ani de zile.

„În cauza exista suspiciunea rezonabila ca, începând cu luna iulie 2013 si pâna în cursul lunii iulie 2014, inculpatul Malageac Mircea în vârsta de 46 de ani, în mod repetat si în baza aceleiasi rezolutii infractionale, a recrutat mai multe minore cu vârste cuprinse între 13 si 15 ani, cu care a întretinut raporturi sexuale împotriva vointei acestora, în scopul producerii de materiale pornografice„, au precizat procurorii DIICOT Iasi. Filmarile au fost stocate pe calculatorul lui Malageac, iar unele dintre acestea au fost aratate altor persoane. „Sunt acuzat de patru violuri… Cum se poate asa ceva… Au venit cu mascatii in casa mea, de parca eram cel mai mare criminal, interlop periculos. Nu sunt vinovat cu nimic”, a declarat individul.
Adauga un comentariu