Eveniment-Social

Concursuri masluite la Aeroportul Iasi – UPDATE

Publicat: 17 sept. 2012
1

Suspiciuni asupra a doua concursuri de la Aeroportul International Iasi organizate pe 13 august, respectiv 13 septembrie: pentru functia de director operational si pentru cea de director comercial. Singurii candidati au fost Alexandru Anghel, care a vizat postul de director operational, si Monica Nichitus, pentru cel de director comercial. Surpriza insa! Examenul s-a desfasurat intr-un birou nesupravegheat, iar asa-zisa comisie de evaluare a fost formata din subalterni ai celor doi: Mihaela Isarie, Dan Tofan si Ciprian Fintinaru.

UPDATE: La concurs si-a depus dosarul si fostul director Vasile Marian, insa acesta a fost respins tocmai din cauza ca majoritatea conditiilor de acceptare a dosarului au fost intocmite in asa fel incat Alexandru Anghel sa poata candida fara probleme pentru postul de director operational, potrivit unor surse din cadrul Aeroportului Iasi. Anghel nu a luat insa nici licenta de CTADS-dispecer sol si nici examenul la sistemul de management al sigurantei, desi a cheltuit, pentru fiecare din acestea, circa 4000 de euro.

Vom reveni cu amanunte. 
Comentarii
    • NICHITUS MONICA AR TREBUI SA FIE DE MULT ARESTATA PT. PERIOADA COJOUTEANU DAR DL. BODEA O TINE VEDEM SUB ARIPA PROTECTOARE AM INTELES CA PRIN PIXUL LUI NICHITUS VOR TRECE TOATE LICITATIILE

  • Marian chiar asa esti de disperat incat sa dai din interior?
    Ma rog…nu ar fi prima oara…doar ai mai comis-o cu mistretul cand te-ai gandit sa ii dai pe toti in gat….de la mistret pana la ultimul coleg si prieten.
    Acum cred ca consoarta de la Consiliul Judetean Iasi nu mai poate face nimic pentru tine ca s-a saturat si ea de atatea aventuri si te-a sfatuit sa te adresezi unui ziar.Corect….

Adauga un comentariu