Eveniment-Social

Concurs National de Gimnastica Aerobica, la Iasi – FOTO

Publicat: 05 oct. 2016
1

Începutul de octombrie, anul acesta, a stat sub semnul activitatilor nonformale la Palatul Copiilor Iasi, care a organizat, la Casa de Cultura a Studentilor (CCS), a II-a editie a Concursului National de Gimnastica Aerobica „Cupa Iasului – Iasigym„. La aceasta manifestare au participat 120 de copii care frecventeaza cercurile de gimnastica aerobica de la Palate si Cluburi ale Copiilor din tara, precum cele din Bucuresti, Arad, Petrosani sau Gheorghieni.

„Competitia s-a desfasurat pe categorii de vârsta si probe de concurs, astfel ca spectatorii prezenti au putut admira si aplauda evolutiile gimnastilor în 68 de probe de concurs, apreciate de un juriu format din specialisti în domeniul gimnasticii aerobice: Alina Dragan – director Comitetul Tehnic de Gimnastica Aerobica din cadrul Federatiei Române de Gimnastica (FRG) si arbitru al Federatiei Internationale de Gimnastica (FIG)- categoria I, conf. dr. Cristina Moraru- Facultatea de Educatie Fizica si Sport (FEFS) de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC) Iasi, prof. Bogdan Banta – arbitru FIG – categoria a IV-a. Eforturile organizatorilor au fost deosebite, conditiile de competitie fiind cele ale unui concurs de nivel national. Sportivii au fost premiati de sponsori generosi, care au contribuit la reusita evenimentului”, au precizat cei de la Palatul Copiilor.

Citeste si :  Noi proiecte deosebite la Palatul Copiilor – FOTO, VIDEO

De precizat ca, echipajul din Iasi, coordonat de prof. Bogdan Banta, a obtinut rezultate deosebite, micii gimnasti dând dovada valorii si muncii depuse în obtinerea locurilor fruntase: 12 locuri I, 3 locuri II si 1 loc III! Parteneri în organizarea evenimentului national la Iasi au fost: Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ), Inspectoratul Pentru Situatii de Urgenta (ISU), Casa de Cultura a Studentilor sau Asociatia de Parinti a Cercului de Gimnastica Aerobica de la Palatul Copiilor.

Citeste si :  Micii gimnasti ieseni au dat dovada inca odata de valoare! Munca depusa de acestia s-a facut remarcata la nivel national
Comentarii
Adauga un comentariu