Eveniment-Social

Concurs inedit pentru elevi, lansat de Biblioteca Judeteana Iasi

Publicat: 02 nov. 2015
1
Biblioteca Judeteana „Gheorghe Asachi” Iasi lanseaza concursul de desene dedicat scrierilor lui Ionel Teodoreanu, manifestare inclusa in cadrul Festivalului „Teodorenii„. Concursul se adreseaza exclusiv elevilor din ciclul gimnazial si liceal din judetul Iasi si cuprinde doua sectiuni, anume gimnaziu (desene inspirate din volumul In casa bunicilor) si liceu (desene inspirate din volumul La Medeleni).
Lucrarile vor fi executate pe foi de bloc de desen A3 (30 x 42 cm), tehnica de executie fiind la alegere (acuarela, penita, creion, pastel). Vor fi luate in considerare doar lucrarile de unic autor, fiecare participant putand concura cu maximum doua lucrari. Nerespectarea acestor conditii va conduce la respingerea lor. Lucrarile vor fi depuse pana la data de 24 noiembrie 2015, ora 16:00, la sediul Bibliotecii Judetene, Serviciul Proiecte si Programe Culturale, PR, de la galeriile comerciale de pe Stefan cel Mare, mezanin.
Castigatorii vor fi desemnati de un juriu de specialitate, care va puncta calitatea executiei si originalitatea. Pentru fiecare dintre cele doua sectiuni se vor acorda trei premii, cu valori cuprinse intre 300 si 500 de lei. Lucrarile premiate devin proprietatea Bibliotecii Judetene. Se vor mai acorda mentiuni constand in pachete de carti. Festivitatea de premiere va avea loc vineri, 27 noiembrie, de la ora 11:00, la Sala de lectura a Bibliotecii.Adauga un comentariu