Eveniment-Social

Concurs de felicitari si scrisori de dragoste pentru ieseni

Publicat: 15 ian. 2016
1

Biblioteca Judeteana „Gheorghe Asachi” din Iasi, prin Compartimentul American Corner, lanseaza prima editie a Concursului de felicitari si scrisori de dragoste,  February’s Moonstruck. Participarea este gratuita, iar tinerii autori trebuie sa detina permis de intrare valabil la Biblioteca Judeteana. Competitia se desfasoara pe doua sectiuni, anume cea destinata elevilor din clasele I-IV si cea elevilor de gimnaziu. La sectiunea simpla, participantii vor realiza o felicitare cu mesaj conform temei date, iar felicitarile vor fi depuse la sediul bibliotecii, Compartimentul American Corner, in perioada 14 ianuarie – 14 februarie 2016.

Vezi si Catalog electronic pus la dispozitia cititorilor Bibliotecii Judetene Gheorghe Asachi Iasi

La secttiunea Concurs de scrisori de dragoste, adresat elevilor de gimnaziu si liceu, participantii sunt invitati sa scrie o lucrare literara originala (povestire, eseu, poezie) pe tema data. Participantii vor compune doua scrisori, o scrisoare in limba engleza si una in limba romana, insa niciuna dintre scrisori nu va fi traducerea celeilalte. Lucrarile nu vor depasi o pagina format A4, Times New Roman, la 12 puncte, spatiere 1 si vor cuprinde intre 500 si 700 de cuvinte. Scrisorile vor fi trimise la adresa [email protected].

Vezi si Simpozion national la Biblioteca Judeteana Iasi

Alaturi de cele doua lucrari ce vor fi atasate e-mail-ului, participantii vor mentiona in textul e-mail-ului numarul permisului de biblioteca. Fara existenta acestuia lucrarile nu vor fi inscrise in concurs. Concurentii vor scrie numele si prenumele, clasa, numele scolii si al profesorului coordonator. Data limita de predare a lucrarilor este 14 februarie, ora 14:00, iar jurizarea va avea loc in perioada 15 – 26 februarie 2016. Festivitatea de premiere va avea loc sambata, 27 februarie, la ora 10:00, la sediul central al bibliotecii. Cele mai apreciate lucrari vor fi publicate, cu sprijinul unei edituri, intr-o carte care va intra in fondul bibliotecii. Premiile vor consta in carti, articole de birotica si premii surpriza, impreuna cu un exemplar din lucrarea publicata.
Adauga un comentariu