Actualitate

Concurs aranjat la Spitalul Sf. Maria pentru sotul directoarei de la Medicina Legala

Publicat: 13 feb. 2014
1

@ Managerul unitatii medicale da in balbaiala, atunci cand vine vorba de Dorin Iliescu Bulgaru @ Acesta a spus ca nu stie nici numele persoanei care a candidat alaturi de Bulgaru pentru postul de sef birou administrativ @ Anuntul pentru concurs a fost postat discret doar pe site-ul spitalului

Postul de sef al biroului administrativ din cadrul Spitalului de Copii Sf. Maria din Iasi este ocupat, de aproximativ sase luni, de Dorin Iliescu Bulgaru, sotul directoarei de la Institutul de Medicina Legala (IML), conf. dr. Diana Iliescu Bulgaru. Anuntul pentru scoaterea la concurs a postului a fost publicat discret doar pe site-ul spitalului, si a fost facut in data de 22 mai 2013, iar pe 5 iunie 2013, s-a incheiat perioada de inscriere.

Ieri, managerul Spitalului de Copii Sf. Maria din Iasi a evitat sa raspunda la intrebarile reporterilor cotidianului BUNA ZIUA IASI, care vizau organizarea si desfasurarea acestui concurs organizat de unitatea medicala pe care o conduce. Acesta a spus ca nu stie nici numele celui de-al doilea candidat care a concurat pentru postul respectiv.

„Au participat doi candidati pentru postul de sef la biroul administrativ pe perioada nedeterminata. Nu stiu cine a fost cel de-al doilea candidat. De organizarea concursului nu m-am ocupat eu. Anuntul pentru concurs a fost publicat pe site-ul spitalului”, a declarat dr. Radu Terinte, manager la Spitalul Sf. Maria din Iasi. Al doilea candidat a fost Florin Bura, care a obtinut 66 de puncte dintr-un total de 100. A fost declarat admis cu un punctaj de 80 de puncte, dupa cum era de asteptat, Dorin Iliescu Bulgaru, sotul directoarei de la IML Iasi. Una dintre conditiile de participare la concurs a fost detinerea unei diplome de licenta in studii tehnice, cu minimum doi ani vechime in specialitate sau a diplomei de absolvire a invatamantului superior de scurta durata in studii tehnice, cu minimum 3 ani vechime in specialitate. Managerul Radu Terinte a spus ca Dorin Iliescu Bulgaru indeplineste aceste conditii, pentru ca a mai lucrat la Tehnoton si are si o firma proprie.

Citeste si: DNA descinde si la Institutul de Medicina Legala – FOTO

„Stiu ca a lucrat pe la Tehnoton si are sau a avut o firma a lui. Are vechime in specialitate”, a spus dr. Radu Terinte, managerul Spitalului de Copii Sf. Maria din Iasi. Ieri, reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI au incercat sa ia legatura cu seful biroului administrativ, dar acesta nu a putut fi contactat. O parte dintre furnizorii de servicii medicale s-au plans conducerii unitatii medicale de comportamentul agresiv al lui Dorin Iliescu Bulgaru, dar nimeni nu a indraznit sa ia masuri impotriva sotului directoarei de la Medicina Legala. Managerul spitalului se face ca nu vede si nu aude tipetele si cuvintele jignitoare adresate de seful biroului administrativ subalternilor si chiar medicilor.
Comentarii
  • spectaculosul betivan Bulgaru -sa vedeti cum se lauda prin spital ca e neam cu toti grangurii si cum vorbeste urat cu noi. un parvenit care ii toarna pe toti din spital.

    • Bulgaru tzipa, dar nu jigneste si nu la toti, ci doar la lenesii si betzivanii din spital. Lasati ca sta bine acolo unde este, ca pune ordine acolo unde n-a existat de ani de zile si pedepseste unde a foat tolerat intotdeauna. Doar lenesii sunt nemultumiti de Bulgaru, ca i-a pus la treaba.

  • Orice consurs in cadrul spitalelor,fie ca e vorba de medici,asistente sau simple ingrijitoare,totul este aranjat dinainte.Nimic nu e pe dreptate,ci doar pe relatii si bani.

    • Nea’ Ioane, aici te contrazic, nu chiar orice concurs, majoritatea poate, dar nu toate. Pot sa-tai dau in scris si chiar sa bag mana in foc (ca sa nu zic sa jur…), dar matale poti sa zici ca ai 100% dreptate si sa-ti asumi cele spuse oricare ar fi consecintele?
      Toti ne dam cu presupusul si spunem ca suntem siguri de cate ceva si apoi vedem ca ne-am cam inselat. Eu vorbesc despre acest lucru in cunostinta de cauza, asa ca macar unul din concursuri u a fost aranjat…

  • iuliane, nu ne crede prosti, 99% din concursuri sunt aranjate, restul de 1% nu prezinta interes, iti spune unul care a participat la asemenea intreceri socialiste, santem o tara cu oameni de nimic, de aceia am ales sa plec la mii de km departare.o zi buna.

Adauga un comentariu