National

Concert oprit al trupei Carla’s Dreams. Artistii vor da in judecata mall-ul in care cantau

Publicat: 20 mai 2016
1

Concertul trupei Carla’s Dreams de la Piatra Neamt a fost oprit, vineri seara, dupa ce, potrivit unei postari pe o retea de socializare a formatiei din Chisinau, mai multe persoane s-au simtit rau din cauza temperaturii din mall.

„Am oprit concertul din Piatra Neamt. Temperatura imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii. Mai multe persoane (inclusiv copii) care si-au pierdut cunostinta. Vom actiona legal”, scriu reprezentantii trupei pe Facebook.

Reprezentantii formatiei din Chisinau afirma ca vor sesiza organele competente in acest caz.

„Oamenii au venit la un concert si nu lasi, cu toate ca legal nu este responsabilitatea noastra, Va rugam sa ne scrieti pe [email protected] pentru asistenta juridica gratuita in sensul acestui caz. De asemenea, vom sesiza toate organele competente pentru aafaceristii care au adus 2 (DOUA!!!!!) baxuri de 6 sticle de jumatate de litru chiar cand au vazut prima persoana scoasa de ambulanta din sala supraplina!”, scriu Carla’s Dreams.

Reprezentantii formatiei ii roaga pe cetatenii din Piatra Neamt sa se solidarizeze in acest caz, deoarece „putea fi mult mai grav”.

„Acum depunem plangere la Politie si lucram la sesizarile necesare. Asa concerte NU trebuie sa aiba loc niciodata! Ne cerem scuze de la toti care au venit cu sufletul deschis acolo, dar altfel nu puteam proceda”, mai scriu reprezentantii trupei.

O persoana comenteaza postarea trupei, scriind: „Romania nu a invatat nimic din tragedia Colectiv…Sa raspunda cei de la Piatra Neamt ca au inghesuit atatia oameni intr-un mall!”.

„Si noi am fost, dar cand am vazut ce e acolo ne-a apucat groaza, nu stiam pe unde sa iesim mai repede, imi era frica sa nu de darame tot mall-ul”, comenteaza un alt utilizator al retelei de socializare.

Reprezentantii Serviciului de Ambulanta au refuzat sa spuna daca si cate persoane au fost ridicate.
Adauga un comentariu