Eveniment-Social

Comunitatea academica ieseana este in doliu

Publicat: 25 feb. 1999
1

•Reputatul profesor Gheorghe Lupu s-a stins din viata

Marti, 23 februarie, s-a stins din viata, la virsta de 62 de ani, distinsul si reputatul avocat si profesor iesean GHEORGHE LUPU, fratele vicepresedintelui PNTCD, deputatul Vasile Lupu. Moartea a survenit in urma unui stop cardiac. Decesul cunoscutului profesor a avut loc la Bucuresti.

Unul din cadrele didactice marcante a comunitatii academice iesene, GHEORGHE LUPU a fost conferentiar la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii „Al. I. Cuza”. De asemenea, reputatul profesor a predat cursurile de „Teoria generala a dreptului” si „Logica juridica” la Universitatea „Mihail Kogalniceanu”. Inmormintarea va avea loc astazi. Cortegiul va porni la ora 9.00, de la Biserica „Sfintii Mina si Andrei” si se va intrepta catre Universitatea „Al. I. Cuza”.

Corpul neinsufletit va fi depus in Aula „Mihai Eminescu”, unde profesori si studenti vor tine un moment de reculegere in memoria celui care a fost conf. dr. GHEORGHE LUPU. Cortegiul se va deplasa apoi catre Cimitirul Eternitatea, unde va avea loc inhumarea.
Adauga un comentariu