Eveniment-Social

Compania E.ON, chemata la Prefectura Iasi pentru explicatii privind facturile umflate

Publicat: 21 apr. 2016
1

Autoritatile judetene se vor intalni astazi intr-o noua sedinta a Comisiei pentru Dialog Social, pentru a dezbate mai multe teme aflate pe ordinea de zi. Cel mai important subiect va fi cel legat de facturile emise de compania E.ON, acuzata ca umfla preturile in mod voit. Reprezentantii companiei si cei ai Agentiei de Reglementare in Energie vor fi prezenti in fata membrilor Comisiei, pentru a da explicatii in acest sens. Totul a plecat de la o solicitare a membrilor Comisiei de luna trecuta, nemultumiti de faptul ca E.ON refuza sa explice modul de facturare a populatiei.

„Vineri, 22 aprilie, de la ora 11:00, în Sala Verde a Prefecturii va avea loc o sedinta a Comisiei de Dialog Social, cu urmatoarea ordine de zi: aspecte privind problemele consumatorilor de gaz si electricitate – tema propusa de membrii Comisiei de Dialog Social. Cei prezenti vor mai discuta si despre situatia salarizarii personalului din cadrul Agentiei pentru Protectia Mediului Iasi – tema propusa de Sindicatul Liber al Agentiei pentru Protectia Mediului Iasi. Totodata, membrii Comisiei ar mai putea propune si alte subiecte de discutii”, a mentionat Felix Guzga, purtatorul de cuvant al Prefecturii Iasi.
Comentarii
  • AFARA CU MAFIA EON CARE NE FURA DE CEL PUTIN 10 ANI DE CAND A PRELUAT FRAIELE ENERGIEI …MAJORITATEA ANGAJATILOR AU VILE ,MASINI SCUMPE ,TERENURI ,ETC ..DE UNDE ? DIN BANII NAIVILOR DE ROMANI CARE PLATESC LUNA DE LUNA CA PROSTIII….

    EON = FRAUDE ,FURTURI,IMPROVIZATII,LUCRARI ILEGALE ,NEPOTISM ,ETC=SLEAHTA DE ESCROCI TRADATORI DE NEAM SI DE TARA ….RUSINE AUTORITATILOR COMPETENTE CA NU IAU MASURI IMPOTRIVA LEPRELOR CARE NE FURA DE LA EON…

Adauga un comentariu