Local

Compania Endava angajeaza programatori ieseni – VIDEO

Publicat: 03 dec. 2010
1

Compania IT Endava si-a inaugurat ieri noul sediu de la Iasi din United Business Center, amplasat in complexul Palas. Sediul masoara 1.200 metri patrati de birouri, in acest moment fiind ocupat doar pe jumatate. „Sediul central este la Londra, iar coordonarea pe Europa Centrala si de Est se face de la Bucuresti. Cel mai important centru operational din Romania a fost, pana acum, la Cluj si incercam sa dezvoltam centrul de la Iasi”, a declarat John Cotterell, CEO al companiei Endava. Endava si-a deschis filiala de la Iasi in urma cu trei ani si numara, in prezent, mai putin de 100 angajati. „Pana la sfarsitul anului, speram sa angajam inca 50 persoane la Iasi. Am dus o campanie agresiva de recrutare de personal pentru ca avem un numar mare de locuri disponibile. Practic, nu am oferit un numar limitat de posturi pentru ieseni”, a declarat Valentin Metzger, directorul executiv al Endava Romania.
De la inceputul acestui an, Endava Romania si-a marit numarul de angajati cu 42 la suta, iar pana la sfarsitul anului viitor se spera la angajarea a inca 200 persoane, ceea ce ar face ca filiala romaneasca a companiei britanice sa ajunga la peste 500 angajati.
Endava este o companie de servicii IT cu o cifra de afaceri de 27 milioane euro anual. Printre clientii companiei se numara IMG Worldwide, Banca Transilvania, Bancpost, AVIVA, Aegon Life si BRD Fond de Pensii. La Iasi, Endava isi mareste centrul de dezvoltare pentru ca se bazeaza pe atragerea de personal specializat in mediul universitar. „Am urmarit dezvoltarea in Cluj si Iasi pentru ca sunt centre universitare. Avem nevoie de specialisti in Java si .Net la toate nivelele de experienta”, a adaugat Valentin Metzger.
Adauga un comentariu