Eveniment-Social

Compania de Transport Public Iasi ar putea intra in activitate luna viitoare

Publicat: 28 iul. 2013
1
Pentru Compania de Transport Public (CTP) Iasi s-a stabilit deja Consiliul de Administratie, care va alege directoratul noii institutii subordonate municipalitatii. Cel mai probabil, aceeasi sefi care conduc in prezent RATP Iasi vor detine functii de conducere si in CTP Iasi.

Trei sefi din subordinea Primariei Iasi au fost numiti in Consiliul de Administratie al Companiei de Transport Public. Acestia sunt Dumitru Tomorug, seful Directiei Tehnice si de Investitii, Cosmin Coman, seful Directiei de Strategii din cadrul Primariei Iasi, dar si Constantin Salceanu, seful Serviciului de Cadastru GIS. Pe langa acestia, la conducerea CTP Iasi a fost numit si Daniel Minciuna, sef al Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor.

Noua companie va avea in Consiliul de Administratie si un specialist in acest domeniu. Este vorba despre profesorul universitar Radu Gaiginschi de la Universitatea Tehnica „Gh. Asachi” (UTI) Iasi. Compania de Transport Public Iasi va avea acelasi numar de angajati ca si RATP, adica 1.399 de salariati. Circa 80 dintre acestia vor face parte din sectorul TESA.

Tags:Comentarii
  • PAI , NUU??? PUPINCURISTII LUI GIGI. MA ASTEPTAM SA VAD SI AMANTA LUI TUMURUG , CA DOAR O IA CU EL PESTE TOT, STOARFA DE PAULA VORNICU… DAAA , PA MATASARU CUM DE L-O UITAT ???

Adauga un comentariu