Local

Comerciantii pleaca din Iasi cu un gust amar! Nu au castigat niciun leu – GALERIE FOTO

Publicat: 13 oct. 2016
Comerciantii care in alti ani isi rotunjeau veniturile de Sarbatorile Iasului pleaca acasa in acest an faliti. Vanzarile pentru multi au fost practic inexistente, pentru ca vremea a alungat toti clientii. Deja o parte dintre comerciantii aflati in zona Strandului Municipal si-au strans ieri corturile si au plecat suparati spre casa. Chiar daca ieri o masina de la ApaVital incerca sa aspire apa ce a inundat zona in care se aflau comerciantii, nimeni nu si-a batut capul sa rezolve cu adevarat problema.

„Anul acesta nu am facut niciun leu. Plecam de la Iasi cu datorii. Vremea nu a tinut cu noi, nu au venit clientii si nu am avut vanzare deloc. Apa a venit peste noi, a inundat totul, nici nu am putut porni frigiderele si ce mai avem. Asta e, nu ne-a ajutat nimeni. Am fost trimisi intr-un capat de oras si gata”, a spus unul dintre comercianti. Daca zilele trecute in Piata Unirii a fost pustiu, ieri comerciantii au deschis pentru cateva ore corturile.

„Speram sa vindem cateva produse, sa ne mai amortizam din pierderi. Ploaia ne-a distrus o parte din marfa, din ambalaje, dar asta este. Nu a fost o organizare buna, asta este. Pacat!”, a completat un alt comerciant. O parte dintre ei vor ramane la Iasi pana duminica, insa altii vor pleca in cursul zilei de astazi. Pentru majoritatea, Sarbatorile Iasului au fost un esec si nu vor uita prea curand prin ce au trecut.

„Au fost conditiile care au fost, corturi proaste, vreme rea, toate au mers prost. Maine (astazi, nr curent) vom pleca. La anul, cu siguranta ne vom gandi de doua ori inainte daca ne vom intoarce”, a spus un comerciant.
Comentarii
Adauga un comentariu