Eveniment-Social

Comercianti ieseni, amendati de Primarie

Publicat: 24 mart. 2013
1

Serviciul Control Intern din cadrul Primariei Iasi a aplicat amenzi in valoare totala de 17.700 de lei, in urma unor controale care au vizat comerciantii din municipiu. Astfel, mai multe unitati de alimentatie publica au fost amendate pentru lipsa autorizatiilor de functionare. Alte amenzi au fost acordate pentru lipirea ilegala de afise in statiile RATP sau pentru nerespectarea unor somatii privind ridicarea unor autovehicule de mare tonaj, stationate pe drumurile publice.

Totodata, au fost acordate 17 somatii pentru refacerea carosabilului afectat de lucrarile de interventie la reteaua publica de apa pe strazile Stramosilor, Vantu 17, Th. Pallady 9 si 11, Al. T. Neculai 43, Al. Copou, Dacia, bulevardul .Independentei, Pacurari int. Petru Poni, bulevardul Carol I, stradela Canta, soseaua Pacurari, strada Neculau int. strada Pacurari, strada Cuza Voda Select, strada Bucium 25, strada Mitropolit Varlaam 1, strada Sf.Andrei 47, strada Th. Pallady 3, strada Horia int. Arh.G.M.Cantacuzino.

A fost acordata si 1 somatie pentru refacerea carosabilului afectat de lucrari de interventie la reteaua de energie electrica in strada Frumoasa 3, dar si 4 somatii pentru prezentarea graficelor de executie a lucrarilor de ingropare a retelei de transmisii de date, in strada A. Panu.
Adauga un comentariu