Eveniment-Social

Comedia „Oh, Ramona!” de Cristina Jacob, in cinematografe din 14 februarie

Publicat: 03 ian. 2019
1

 „Oh, Ramona!” este rescrierea cinematografica a cartii lui Andrei Ciobanu pe care regizorul si scenaristul Cristina Jacob a ales-o pentru noul ei proiect de comedie.
 
“Un film despre noua generatie de tineri romani, dar europeni, globali, care traiesc – la bine si la rau – dupa modele si stiluri de comportament vestice, indiferent unde s-ar afla. Viata lor, a celor din jurul nostru, este pe zi ce trece tot mai occidentala. Produsele pe care le consumam (inclusiv cele culturale), mentalitatile si comportamentele, totul se transforma in contextul globalizarii. Pana si vocabularul, tot mai romglez, ne arata forta acestui fenomen. Pot fi de acord sau nu, insa trebuie sa depun marturie prin film despre epoca in care traim.”, declara Cristina Jacob.
 
„Oh, Ramona!” urmareste transformarea lui Andrei din adolescent intr-un adult care-si traieste candid si autoironic prima poveste de dragoste, inocenta si neimpartasita, in alternanta cu a doua poveste, intensa si nebuneasca, incapabil sa faca o alegere.
 
Povestea romaneasca din fictiunea autobiografica „Suge-o, Ramona!” a lui Andrei Ciobanu, care semneaza si scenariul alaturi de Alex Cotet si Cristina Jacob, a devenit in viziunea si executia regizorului un film fara limitari culturale, fara granite geografice si lingvistice, pentru o generatie care traieste planetar experientele irepetabile ale adolescentei.

Trailer-ul aici: https://www.youtube.com/watch?v=EykqSLTbYaU

Regizorul a optat pentru o echipa internationala de actori talentati: Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Leonardo Boudreau, Andromeda Godfrey, Melanie Ebanks, alaturi de Smiley, Feli, Andrei Ciobanu, Cristina Ich, Laura Giurcanu, Gina Pistol, Gabriel Jugaru, Howard Dell si Alex Cotet.

Asteptata de fanii cartii lui Andrei Ciobanu si de cei ai filmelor “Selfie”si “Selfie 69”ale Cristinei Jacob, comedia “Oh, Ramona!”va fi lansata in cinematografele din toata tarape 14 februarie, de Ziua Indragostitilor.
Adauga un comentariu