Eveniment-Social

Colocviu vocational la Institutul Teologic Romano-Catolic din Iasi

Publicat: 02 sept. 2016
1

Miercuri, 7 septembrie 2016, la Institutul Teologic RomanoCatolic din Iasi, strada Vascauteanu nr. 6, va avea loc un colocviu vocational, cu începere de la ora 10:00, pe care fiecare candidat în parte îl va avea de sustinut în fata unei comisii alcatuite din formatori ai Seminarului. Dupa sustinerea colocviului vocational, candidatii vor trebui sa se înscrie la Facultatea de Teologie Romano-Catolica din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi, întrucât pregatirea intelectuala a seminaristilor a fost încredintata acestei institutii de învatamânt. Perioada de înscriere este 5-7 septembrie.

Citeste si:  Transferuri si numiri în Dieceza de Iasi

„Înscrierile se fac la Secretariatul Facultatii de Teologie Romano-Catolica, dupa ce în prealabil au sustinut în fata superiorilor Seminarului din Iasi colocviul vocational.

Citeste si:  O noua etapa de admitere la Liceul Catolic din Iasi, în anul 2016

„Examenul va avea loc joi, 8 septembrie 2016, în Aula A14 a Facultatii de Teologie Romano-Catolica din cadrul Universitatii Cuza din Iasi. Rezultatele vor fi comunicate pâna la 10 septembrie 2016. Detalii suplimentare despre criteriile de admitere, bibliografia, actele necesare si datele de contact au fost publicate pe site-ul seminarului: www.itrc.ro”, a transmis monseniorul dr. Benone Farcas, rector al Institutului Teologic.

Citeste si:  Importanta sesiune de comunicari organizata de Inspectoratul Scolar la Seminarul Teologic din Iasi
Adauga un comentariu