Actualitate

Colegii ciclistului omorat in accidentul din Horpaz au ramas muti de durere la aflarea tragediei! – FOTO

Publicat: 28 oct. 2016
Va reamintim ca ieri dimineata, un mare om al Iasului s-a stins din viata la numai 38 de ani, in urma unui cumplit accident rutier. Ionut Iancu a decedat la spital, in ciuda eforturilor titanice ale medicilor de a-l mentine in viata. Acesta a fost adus in stare extrem de grava la spital, hemoragia masiva cauzandu-i moartea. Barbatul era ciclist profesionist si instructor de ciclism certificat. De asemenea, acesta a participat la Turul Greciei, in anul 2015. 

Citeste si: Cumplit! A murit langa marea lui dragoste! A facut cinste Iasului peste hotare, dar a pierit in chinuri groaznice – FOTO

Ionut Iancu a fost sportiv legitimat al unui club de sportivi amatori din Iasi, anume Asociatia Neni Cycling. Presedintele acestui club de ciclism a resimtit ecoul tragediei ca o durere groaznica in suflet. Colegii de breasla ai lui Ionut au ramas inmarmuriti cand au aflat ca un om extraordinar si ambitios s-a stins din viata, totul din cauza inconstientei unui sofer. Pe aceasta cale, presedintele Asociatiei Neni Cycling Iasi transmite un mesaj de condoleante pentru persoana pe care a respectat-o atat de mult.

Citeste si: UPDATE! Biciclist OMORAT de un sofer, la Horpaz! Nu avea nici o sansa de supravietuire – FOTO

„Ionut Iancu (38 ani), ciclistul decedat azi dimineata in accidentul de la Horpaz, era sportiv legitimat in cadrul Asociatiei Neni Cycling, club de sportivi amatori. Un om vesel, disciplinat si mereu dornic de pedalat. In concursurile la care a participat pentru Neni Cycling Team din Iasi, si-a asumat rolul de „domestique”. Si-a dorit sa fie in fata. Mereu pentru ceilalti.
 
Visul lui era ca echipa sa fie pe podium. Nu neaparat el, ci colegii lui. Un suflet deosebit, un ciclist pentru care sportul era bucuria vietii. Din pacate astazi a fost ultima lui cursa. Singur, la momentul nepotrivit, in locul nepotrivit. Am pierdut un om BUN. Suferim alaturi de familie si de cei cu care a pedalat, mii si mii de kilometri. Mereu inainte, fara sa priveasca in urma.
 
Drum bun printre ingeri, Ioane!”, este mesajul transmis de presedintele Asociatiei Neni Cycling Iasi, Nantu Cristian.Comentarii
  • Casca si chilotii mulati nu fac un biciclist vizibil pe timp de noaptea.acele biciclete de curse nu sunt echipate pentru circulatie rutiera .am vazut astfel de biciclisti teribilisti care merg in grup de multe ori cate doi unul langa altul si sau accesorizat cu tot felul de casti camere video etc .mai putin acele duspizitive catadioptrice care ii fac mai usor de vazut ceea ce le-ar salva viata .in alte timpuri militia te amenda iti dezumfla rotile si iti dadea bicicleta la spinare .

    • Bicicletele de curse nu sunt dotate cu catadipotrii pentru ca sunt…de curse. Si pentru antrenamente, desigur. Antrenamentele se desfasoara pe sosea, la lumina zilei. Cat despre tehnica pedalatului (unul langa altul, in coloana), povestea este lunga. Nici vorba de teribilism. Bicicleta implicata in accident nu era de curse. Se numeste ciclo-cross si se preteaza mai ales pentru „commuters” (engl – navestisti).

Adauga un comentariu