Magazin

Cofondator Facebook: Aceasta industrie distruge vietile angajatilor sai

Publicat: 23 aug. 2015
1
In contextul scandalului legat de conditiile dure in care lucreaza angajatii gigantului american Amazon, un cofondator al companiei Facebook vorbeste despre impactul devastator pe care industria tehnologica il are asupra vietii private.
Dustin Moskovitz, CEO al companiei de software pentru productivitate Asana, sustine ca industria „distruge vietile personale ale angajatilor sai”.
Potrivit lui Moskovitz, faptul ca angajatii lucreaza mai mult de 40-50 de ore pe saptamana nu da randament in cele din urma si, in schimb, diminueaza angajamentul acestora si duce la deterioarea starii lor de sanatate.
Moskovitz mai afirma ca ar fi fost un lider mai eficient daca ar fi avut o viata mai echilibrata in 2006, „unul dintre cei mai buni ani pentru Facebook si unul dintre cei mai prosti ani pentru mine ca om”.
Asana insasi confirma afirmatiile lui Moskovitz. Compania a strans aproape 40 de milioane de dolari de la lansarea sa in 2009, si-a dublat numarul de angajati la 140 de oameni de anul trecut si a atras clienti precum Airbnb, Uber, Pinterest si Dropbox.Adauga un comentariu