Magazin

Codin Maticiuc si-a comandat COLIVA in loc de clasicul TORT. Vezi ce NEBUNIE a facut de ziua lui de nastere

Publicat: 06 oct. 2014
Codin Maticiuc a ales ca tematica pentru ziua lui de nastere „Doamna cu coasa”. Petrecerea a fost de-a dreptul macabra.
Pentru ca a vrut ca la petrecere sa nu fi lipsit nimic din ceea ce implica moartea, Codin a transformat barul din Centrul Vechi al Bucurestiului intr-un adevarat cavou. Nu au lipsit crucile mortuare, vampirii, animatoarele care se „trezeau la viata” din sicrie si nici un tort facut din coliva, potrivit spynews.ro.
Normal, la petrecerea lui Codin Maticiuc nu au lipsit cei mai buni amici ai acestuia, Florin Chilian, Tania Budi sau Lucian Becali, nepotul latifundiarului din Pipera. Evident, una dintre cele mai bune prietene ale lui, talentata Delia, a sustinut si un recital de zile mari, spre bucuria celor prezenti care, pana in zorii zilei de duminica s-au zbantuit pana la epuizare.

Citeste si: Greu cu limba romana, dar si mai greu cu ENGLEZA! Vezi ce gafa a facut Andreea Banica

De curand, Codin Maticiuc a lansat o carte, iar succesul de care s-a bucurat l-a facut sa aiba un motiv in plus pentru a-si serba implinirea celor 35 de ani.
„Sunt superficial si ador placerile vinovate, dar simple. Ador tatele mari, sexul neprotejat, perechea de Asi, vinul scump, petrecerile pe plaja, jocurile video, shoturile cu gheata pisata, banii cash, bancurile porcoase si iahturile cu flybridge. N-am dus niciodata nimic pana la capat, nici macar propriul sir al gandurilor”, este confesiunea lui Codin in cartea „Consumatorul de suflete” pe care a lansat-o de curand.Comentarii
  • Daca imi spuneti si cine este Codin Matitiuc, poate voi intelege si eu cu ce „personalitati” sunt contemporan. Cand dati un nume intr-un articol, faceti-va meseria de ziarist si adaugati si, macar, o ocupatie a acelei persoane care poarta numele pe care il publicati.

Adauga un comentariu