Local

Cocalarul suprem si blonda! La volanul unui Range Rover, dar fara cinci lei in buzunar! Asa si-a facut aparitia acest crai de Iasi

Publicat: 29 aug. 2016
1

@ Un tepar-cocalar s-a facut de toata bafta @ Acesta si-a facut de tot rasul blonda alaturi de care se afla @ Totul s-a intamplat in Iasi, la sfarsitul acestei saptamani @ Nimeni nu credea ca se poate injosi in acest fel

Un cocalar din Iasi, de origine basarabean, s-a facut de toata bafta duminica. Acesta, tepar de meserie, a incercat sa mai fenteze o institutie publica cu… 5 lei. Este vorba despre Aurel Rascenco. Acesta si-a scos duminica, in jurul pranzului, blonda in Gradina Botanica. La volanul unui bolid marca Range Rover si cu blonda in dreapta, Rascenco a incercat sa ajunga in mijlocul naturii fara sa plateasca. Cand personalul de la intrare l-a zarit, barbatul a inceput sa-i ameninte, sa le vorbeasca urat si sa le zica faptul ca va avea el grija sa fie dati afara, pentru ca este o persoana influenta in Iasi.

„A venit un domn aici si mi-a spus ca daca nu-l las sa intre, va avea grija de mine, sa fiu dat afara. A vorbit foarte urat la adresa mea si a fortat bariera, intrand in interior. Cand a vazut ca nu ma las induplecat, a plecat. Am chemat Politia Locala„, a spus angajatul umilit de Aurel Rascenco.

Tepar de meserie

Aurel Rascenco nu este usa de biserica. Acesta a tepuit Primaria Municipiului Iasi. Probabil ca din aceasta cauza nu a gasit duminica cinci lei pentru a-si plati intrarea in Botanica. In luna mai 2011, s-au inscris la licitatia pentru inchirierea unei suprafete de 160 metri patrati, aflata in incinta Strandului Municipal, din zona Cicoarei. Bineinteles, scopul procedurii era ca firma castigatoare sa poata desfasura activitati comerciale. Tot ceea ce inseamna alimentatie publica (fast-food, popcorn, gogoserii, terase). Si, ca sa fie siguri ca vor adjudeca licitatia, reprezentantii Galaxia Copiilor au aruncat la licitatie o oferta care a batut de departe propunerilor celorlalti concurenti.

Au promis de patru ori mai mult decat cererea Primariei, conform pretului de pornire. In aceste conditii, s-a incheiat un contract prin care societatea trebuia sa plateasca lunar, din iunie pana in august, suma de 44.600 lei. Intre timp, afacerea mergea, dar municipalitatea nu primea mare lucru. Dupa mai multe insistente, conducerea firmei a platit chiria pe prima luna (iunie). De atunci insa, au uitat sa achite restantele, lasand de inteles ca nici nu vor mai achita. Asadar, cei din Primarie au ramas cu ochii in soare. Sa intelegem ca din toti banii care trebuiau sa-i achite municipalitatii nu i-au mai ramas nici macar 5 lei pentru a-si scoate blonda in Botanica.
Comentarii
  • Nevasta lui Aurel Rascenco, Roxana este angajata la finante. De asta are relatii aces basarabean.. este oricum un cocalar, iar rox se plimba cu blondul Cristi. Daca nu are acasa fata, se reorienteaza, nu-i normal?

  • Nu esti la curent, roxana a plecat din finante dupa ce a umblat o buna perioada cu Cristi, colegul nostru. Cit despre sotul roxanei, se stie ca e basarabean, influent, prieten bun cu Durdureanu si face afaceri dubioase…stau undeva la o yx in spate intr-o casa imensa…

  • Mai oameni buni ăstia nu is oameni de afaceri nu confundați lucrurile ăstia sunt ********
    Or fi ei „importanti”la oi aici în Iași dar în Vest ăstia și cu aia nu fac nici cât o ceapa degerata
    Auzi oameni de afaceri buhahahaha

Adauga un comentariu