Eveniment-Social

Clipe de neuitat pentru 200 de copii din judet – FOTO

Publicat: 22 dec. 2011

Lacrimi de emotie pe chipurile a 200 de copii din judetul Iasi. Mos Craciun a fost intampinat cu colinde si zambete in scolile si gradinitele din satele Moreni, Prisacani, Macresti. Asa cum il stim, darnic si bun, Mosul a daruit celor 200 de copii dulciuri si portocale, fiind insotit de membrii Asociatiei „Uita de Lacrimi” si ajutat de Liviu Bulgaru, secretar general adjunct al PD-L Iasi, si Ioan Moscu, consilier local al comunei Prisacani. „E vremea colindelor si a faptelor bune, traim din plin in aceste zile bucuria Nasterii Domnului Iisus”, au spus reprezentantii Asociatiei „Uita de Lacrimi”. „Doresc locuitorilor comunei Prisacani sanatate, fericire, «Craciun fericit» si «La multi ani»”, a declarat consilierul local Ioan Moscu. „Nimic nu se compara cu bucuria de pe chipurile copiilor atunci cand primesc cadourile de la Mos Craciun. A fost un eveniment emotionant si vreau sa le transmit tuturor un sincer «La Multi Ani!» si «Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!»”, a declarat si Liviu Bulgaru, secretar general-adjunct al PD-L Iasi.
Comentarii
  • Ai de unde sa dai Liviu..din comisioanele pe care le iei..mai botezi..mai dai la un mos craciun…mai ridici niste lingusitori ca Moscu..ati trecut de la galeti si pachete pe care le dadeati in campania electorala la cadouri pentru copii..vedeti ca ei nu voteaza!! va faceti incalzirea degeaba! Domnule Moscu mai sunteti si curva pedeasupra, intrebati in sedinta de consiliu daca primaria da cadouri la scoli..ati vrut sa va asigurati..Este singura data cand ati pus o intrebare in sedinta..Ce-o sa faceti cu doamna daca o sa iesiti primar?? Caci la dumneavoastra canta GAINA!!!!!!!!!

  • Raspuns lui *******\”Chirila”. dupa ce ca sunteti impotenti mai plangeti si cand cineva face ceva bun.Da, Liviu Bulgaru boteaza si felicitari lui. Acest Moscu v-a luat la toate capitolele si va fi cu siguranta viitorul primar al comunei Prisacani. Asta ca sa muriti de ciuda, fraierilor.Scrieti-mi, am adresa dupa usa. Hai sictir.

  • Ghiocele sau cine mai esti, eu sunt mama unui copil din Prisacani.
    Este drept copilul meu nu voteaza, dar pentru asta voi cei din primarie trebuie sa-i luati dreptul de a crede in Mos Craciun?
    Il felicit pe domnul Moscu si il asigur ca mama ca va avea votul meu si al sotului meu. Rusine primariei,multumim domnului Moscu.

Adauga un comentariu