Local

CJ cauta solutii pentru deschiderea Centrului Expozitional Moldova

Publicat: 29 aug. 2016
1

Conducerea Consiliului Judetean Iasi cauta solutii pentru ca Centrul Expozitional Moldova sa fie introdus in circuit. Cladirea ridicata cu fonduri europene zace nefolosita inca din 2010, iar actuala conducere a judetului vrea sa o refaca din temelii. CJ vrea ca la Centrul Expozitional sa fie deschise expozitii permanente, acestea urmand a fi facute in parteneriat cu Republica Moldova sau chiar in urma unor parteneriate publice private.

„Cladirea înca nu are autorizatia de la ISU, nu pentru ca nu îndeplineste anumite conditii, ci pentru ca nu s-a cerut, desi au trecut sase ani. În prezent, avem o echipa tehnica pentru autorizare. Sansa noastra este sa gasim expozanti prin parteneriate publice private”, a spus Maricel Popa, presedintele Consiliului Judetean Iasi. Imobilul din zona CUG nu a fost folosit pentru evenimente majore, iar structura a inceput sa cedeze, avand nevoie de reparatii capitale.
Comentarii
  • Ar trebui sa veniti sa vedeti realitatea din teren…sunt tiruri parcate pe ambele sensuri. Degeaba ati facut trotuare, ti-e si frica sa mergi, ca te trage vreun sofer in tir!

Adauga un comentariu