Magazin

CIUDATENIILE naturii. Niciun medic nu a observat ANOMALIA care a facut un copil VEDETA in China – FOTO

Publicat: 05 iun. 2013

Niu Niu are doar un anisor, insa este unul dintre cei mai cunoscuti copii din China. Venita pe lume pe 2 mai 2012, fetita s-a nascut cu o anomalie pe care niciun medic nu a fost capabil sa o vada la ecografiile din timpul sarcinii.

Fetita originara din Ruichang, provincia Jiangxi, pare un copil perfect normal, insa are o particularitate care a facut-o vedeta in China si in intreaga lume, potrivit rtv.net. Niu Niu este unul dintre cei mai cunoscuti copii din China datorita anomaliei cu care s-a nascut: ea are sase degetele la fiecare mana si cate sapte la fiecare picior.

Mama ei, Zhu Limin, in varsta de 37 de ani, a facut mai multe ecografii in timpul sarcinii, insa niciun doctor nu a vazut malformatia. Ciudat este ca Niu Niu are un frate in varsta de 13 ani care este perfect normal, deci este greu de crezut ca ar fi o anomalie genetica.
Comentarii
  • Nu este „greu de crezut” ca este o anomalie genetica. Cel mai probabil este o anomalie genetica! Daca dintr-o familie de 10 copii doar unul s-ar naste cu sindromul Down, inseamna ca el nu are o anomalie genetica fiindca ceilalti 9 frati sunt sanatosi? Ce logica mai e si asta?

Adauga un comentariu